Long bob: despre ce este vorba și mai multe idei de aranjare în galeria noastră!

Să ne amintim, în primul rând, de faptul că tunsoarea long bob este o versiune alungită a bobului clasic, pe care foarte îl preferă foarte multe fashioniste datorită numeroaselor sale avantaje.

Puteți alege o tunsoare long bob cu breton sau fără, în funcție de trăsăturile feței Dumneavoastră.

În ceea ce privește lungimea, nu există reguli pe care trebuie să le respectăm. Cu toate acestea, coaforii din întreaga lume sunt de părerea că lungimea perfectă trebuie să varieze de la nivelul urechilor până la umeri.

Tunsoarea long bob este perfectă atât pentru părul drept, cât și pentru cel ondulat.

Dar, în opinia noastră, bobul lung arată cel mai bine pe părul drept. Însă, dacă aveți părul ondulat și doriți să încercați această tunsoare, puteți obține un rezultat minunat dacă veți reuși să vă îmblânziți, cu ajutorul produselor de styling, părul și să obțineți niște bucle moi.

Vă propunem, în continuare, mai multe imagini cu tunsoarea long bob, perfecte pentru orice ocazie.

Veți observa, cu siguranță, că această tunsoare este una foarte frumoasă, romantică și tinerească care vă oferă posibilitatea să vă aranjați părul în mai multe feluri, puteți chiar să-l prindeți, veți arăta minunat.

Sperăm că veți găsi tunsoarea pe care o veți putea adapta trăsăturilor feței Dumneavoastră! Dar înainte de aceasta discutați neapărat cu un profesionist care vă va ajuta să alegeți cea mai bună coafură!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Coaforii sunt încântați de această tunsoare deoarece vor putea satisface dorințele celor mai pretențioase cliente.

Vă place tunsoarea long bob? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!