Liv Tyler a apărut în public alături de Brad Pitt și, fără a se jena, a flirtat cu el

Liv Tyler a venit, la Festivalul de la Veneția, unde a avut loc prezentarea noului film „Ad Astra”, iar Brad Pitt și Liv Tyler au venit pentru a-l prezenta. Filmul este o dramă în care personajului lui Brad Pitt este un astronaut trimis să-și găsească tatăl pierdut în spațiul cosmic.

Cei doi actori s-au privit unul pe altul, au discutat, zâmbind și îmbrățișându-se.

Astfel de relații nu prea seamănă cu relațiile de afaceri. Ar putea oare fi ceva mai mult între cei doi actori?

Fanii au observat că Liv s-a schimbat destul de mult în ultima vreme.

Unii au comentat că, deși are doar 42 de ani, arată cu 10 ani mai în vârstă. Acest lucru poate fi observat la premiera filmului: rochia liberă cu umerii goi i-a scos în evidență silueta, care nu mai este ca cea de odinioară.

Culoarea neagră a părului a făcut-o să pară destul de obosită. Poate că ar trebui să meargă la un alt stilist sau să pur și simplu să se odihnească mai mult.

Deoarece, într-o oarecare măsură, ar putea fi și vina make-up artistului său deoarece machiajul nu a fost prea reușit.

Cât despre Brad Pitt putem observa că, spre deosebire de Liv, arată foarte bine. Ajuns la vârsta de 55 de ani, este considerat, în continuare, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood (și o merită pe deplin), iar faima sa de superstar rămâne neștirbită. Simpla lui apariție este primită cu urale de către admiratori și mai ales de către admiratoare, cum s-a întâmplat și la festivalul de film de la Veneția.