Lipsa de respect față de bărbat are un preț foarte mare

Într-o zi am citit în internet un fragment „Ce crede femeia despre bărbat, așa va deveni el. Este un lucru uimitor. Asta se întâmplă mereu. Și nu poți schimba nimic. Este o taină, înțelegeți? Puterea femeii este atât de puternică, ea acționează atât de fin că nu-i poți sta împotrivă. Dacă te consideră un ratat, vei deveni unul. O forță distrugătoare foarte puternică. Pe de altă parte, femeia se gândește: Foarte bine. Am nevoie de un astfel de bărbat și el îndată se schimbă și înflorește”.

M-au pus pe gânduri aceste cuvinte. Unele momente le-am trăit chiar pe mine însămi. Astăzi, însă aș vrea să vă împărtășesc câteva gânduri.

Faptul că el este un neîndemânatic sau nu se pricepe la una, la alta devine temă de discuții cu prietenele, cu mama, iar dacă nu discutăm ne gândim mereu la aceste lucruri.

De ce facem acest lucru?

Ni se pare că îl putem schimba, ulterior se va schimba viața noastră și toți vor fi fericiți. Dar în primul trebuie el să se schimbe.

Judecând pe alții, nu ne vedem pe noi înșine. Este mai greu să accepți defectele și problemele proprii, însă pe ale tale trebuie să le corectezi în primul rând.

Judecând soțul, noi ne considerăm mai bune și mai deștepte. Deoarece nu știm altfel să câștigăm atenție.

Noi știm că nu trebuie să-l critici și să spui cuvinte urâte în adresa soțului, de altfel el își va găsi o amantă. Când ne simțim rău, simțim nevoia să ne descărcăm pe cineva.

Noi judecăm soțul nostru, deoarece dorim ca cineva să ne consoleze. Nu știm ce să facem cu sentimentul de neputință. Nu știm cum să ne schimbăm singuri.

Dacă ne plângem pe soț mamei sau prietenelor, noi încercăm să ne protejăm și obținem susținerea lor. Este o autominciună copilărească.

Dacă îl acuzăm pe soț de faptul că nu ne face fericite, atunci noi blocăm fluxul de energie către el și nu îl susținem.

Care sunt consecințele?

Când femeia se gândește sau spune de rău despre soț, ea nu îl respectă, ea îl îndepărtează. Lui nu-i reușește să facă nimic și el se subapreciază.

Dacă vom critica mereu, atunci distrugem relațiile cu cei din jur și pe sine însăși.

Toate acestea dereglează sistemul nervos și ne umple organismul și sufletul cu energie negativă.

Energia feminină, participarea feminină, aprobarea femeii pentru bărbat este ca un combustibil pentru toate succesele și realizările.

Dacă femeia nu își respectă soțul și arată acest lucru copiilor, ei vor avea aceeași atitudine față de tată. Copiilor nu trebuie să le spui aceasta, ei pur și simplu simt.

Lipsa de respect față de soț are un preț foarte mare

Dacă criticăm soțul față de prieteni, ei nevor da multe sfaturi „binevoitoare”. În acest caz nu ne ascultăm pe voi înșine, dar pe niște străini.

Dacă discutăm despre soț cu mama, atunci păstrăm o legătură foarte strânsă cu ea. Noi merge împotriva soțului și ne unim cu mama. În acest caz autoritatea lui va scădea în fața mamei. Dacă el este atât de rău, plecați de la el la mama.

Dacă criticați soțul în fața prietenei pentru a primi ceva susținere, ea va răspândi acea informație și reputația dvs. va fi pătată.

Atunci când femeia îl vorbește de rău pe soț, ea se crede mai bună. Totodată se rupe legătura nevăzută dintre ei și fiecare începe să trăiască o viață separată. La acest moment familia nu mai există. Apoi unii se gândesc de ce nu a mers relația.

Dacă învinuim soțul, noi în subconștient în provocăm la un comportament „rău”.

Orice gânduri rele despre soț, el înțelege că nu mai este bărbatul visurilor dvs., că nu-l mai iubiți. El se culcă pe canapea și se răzbune.

Ce e de făcut?

Încetați să criticați soțul și să gânduri rele despre el. Toată puterea femeii este în interior, în gândurile sale. Dacă veți gândi pozitiv despre soț, el va ști acest lucru și invers.

Începeți schimbarea de la dvs.

Dacă nu-l veți mai critica, nu veți mai vrea să-l schimbați. Bărbatul nu este plastilină de modelat. Femeia trebuie să se schimbe, să fie flexibilă.

Nu-l mai criticați pe soț față de prietene, deoarece ele nu cunosc întreaga situație și vă vor da sfaturi nepotrivite.

Femeia trebuie să-și concentreze energia asupra soțului, asupra discuțiilor cu el și să nu se epuizeze în discuțiile cu străinii.

Primul pas spre schimbare este să vă priviți pe voi înșivă. Analizați-vă comportamentul și acțiunile.

Încetați să vă victimizați.

Învățați-vă să vă respectați soțul și atunci succesele lui se vor ține lanț și se vor răsfrânge și asupra celor din jur.

Bărbatul nu poate emana fericire, el poate să o primească doar de la femeie, de la dragostea ei, respectul ei, aprecierea ei.