Lipsă de gust! 7 ținute nereușite ale lui J. Lo, pe care nici silueta perfectă a cântăreței nu a reușit să le salveze

Jennifer Lopez alege aproape întotdeauna ținute care o avantajează și îi scot în evidență silueta frumoasă. Dar mai comite și ea greșeli, pe care le repetă sistematic. Care ar putea fi cauza: stilistul sau lipsa de gust a vedetei?

Iată câteva ținute ale lui Jennifer Lopez pe care ar fi bine să le dăm uitării.

Jennifer Lopez este considerată una dintre cele mai stilate vedete, dar chiar și profesioniștii greșesc.

Vedeta este foarte atentă la silueta sa și își permite să poarte orice model de rochie. Totuși alegerea unei ținute picante nu este întotdeauna prea bună. De exemplu această rochie neagră cu inserții transparente nu o avantajează deloc.

În urmă cu 10 ani combinația dintre catifea și strasuri nu era încă un anti-trend! Chiar și așa, această rochie nu i se potrivește vedetei deoarece o face să pară mai scundă decât este în realitate, iar decolteul dreptunghiular îi lărgește umerii.

Această rochie scurtă cu guler alb este destul de ridicolă.

Ținutele din piele sunt, desigur, stilate, dar trebuie să știm măsura. În primul rând textura este prea sofisticată. În al doilea rând, chiar și în cele mai îndrăznețe ținute ar trebui să aibă o logică.

Știm cu toții că vedeta este o fană a fustelor lungi. Dar comite, de foarte multe ori, aceeași greșeală, combinând fustele maxi largi cu topuri mulate. Dacă ar fi ales un crop top, ar fi arătat mult mai bine.

Chiar și atunci când optăm pentru cele mai relaxate ținute trebuie să ținem cont de câteva detalii. Hainele nu trebuie să arate de parcă ar fi uzate, dar anume așa arată această rochie neagră. Topul bandeau alb îi este mic, de aceea au apărut pliuri pe piele.

Deși are picioare foarte frumoase, această rochie arată ciudat, iar sandalele sunt demodate.