Lipsă de bun gust: 7 greșeli vestimentare frecvente pe care le comit femeile de după 45 de ani

Femeile de după 45 de ani, dorind să pară mai tinere, comit unele greșeli vestimentare care au, din păcate, efectul invers.

Iată care sunt cele 7 greșeli pe care ar trebui să le evitați.

1. Blugii prea rupți.

Blugii cu găuri sunt deja un anti-trend chiar și pentru domnișoare. Optați în schimb pentru o pereche de blugi drepți care vi se vor potrivi perfect.

2. Balerinii.

Talpa subțire nu este cea mai bună alegere pentru un aspect elegant. Dacă preferați comoditatea, optați pentru o pereche de pantofii cu toc stabil, în care vă veți simți foarte bine.

3. Haine cu imprimeu mare.

Evitați aceste imprimeuri deoarece nu vă avantajează. Alegeți, în schimb, imprimeurile mici, îngrijite, care vă vor întineri.

4. Tricotaje subțiri.

Evitați hainele din tricotaj subțire și alegeți, în schimb, articole vestimentare din tricotaj texturat, dens, monocrome sau cu ornamente laconice.

5. Adidași.

Adidașii din pânză nu arată prea bine în combinație cu o ținuta de afaceri. Este mai bine să optați pentru o pereche de adidași stilați într-o nuanță neutră.

6. Mai multe haine supradimensionate în aceeași ținută.

Hainele largi arată foarte bine, dar numai în combinație cu cele mulate. Încercați să respectați această regulă: o singură haină supradimensionată într-o singură ținută.

7. Fuste și rochii prea scurte.

Cea mai scurtă lungime pe care v-o puteți permite după vârsta de 45 de ani este până la genunchi sau puțin deasupra lor. Lungimea medie este cea mai bună alegere pentru un aspect impecabil.

Dacă veți evita aceste 7 greșeli veți arăta perfect!

Ați mai adăuga vreo regulă? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!