Libertate spătarului scaunului! Sau unde să puneți hainele purtate dacă este prea devreme pentru a fi spălate și prea târziu pentru a fi puse în dulap.

Să vorbim despre hainele pe care deja le-ați îmbrăcat, dar mai doriți să le mai îmbrăcați o dată, adică încă e prea devreme să le spălați, dar nici nu le puteți pune cu hainele curate. Din această cauză spătarul scaunului sau al fotoliului este întotdeauna ocupat. Dvs. unde păstrați aceste haine?

Ce ați zice să eliberați spătarul de haine?

Este foarte simplu să găsiți un loc special pentru hainele îmbrăcate.

Iată ce vă propunem.

1. Un coș separat în dulap sau o cutie în sertarul de la comodă. O altă variantă ar fi să puneți o cutie/coș cu capac, care poate servi drept decorațiune, în apropierea locului unde vă îmbrăcați atunci când veniți sau plecați de acasă.

2. O galerie pentru hainele care nu pot fi împăturite pentru a nu se șifona. Aceste haine pot fi agățate pe ușă, în interior sau pe partea laterală a șifonierului. Este important ca acel loc să fie ascuns de ochii lumii.

3. Puteți folosi cuierele care se amplasează pe ușă, acestea se numesc „Cuiere de ușă”. Pe acesta pot fi agățate haine propriu-zis sau pe umerașe.

4. Există și stendere pentru umerașe foarte comode, însă unicul dezavantaj este că sunt la vedere.

De asemenea, trebuie să vă obișnuiți ca înainte de a spăla hainele să revizuiți și hainele care deja au fost îmbrăcate. Dacă haina nu a mai fost îmbrăcată a doua oară timp de o săptămână, atunci puteți să o spălați și apoi să o puneți în șifonier.