Legendarul și inconfundabilul stil al lui Coco Chanel. Te vei îndrăgosti de el!

Stilul elegant al creatoarei nu poate fi confundat și este mereu actual și foarte popular.

Chanel a introdus unul dintre cele mai populare modele – costumul Chanel. Are un stil simplu, relaxat, aproape rectangular, marginea este tighelită și o fustă scurtă, iar nasturii mari, seamănă cu niște monede.

Ea renunţă la hainele sofisticate şi incomode, în favoarea celor simple, dar elegante care să poată fi purtate cu plăcere, redând, astfel, libertatea femeilor.

O altă contribuție marca Chanel, este mica rochie neagră care a fost pentru creatoare o piesă esențială din garderobă. Astăzi, această rochie nu lipsește din garderoba femeii moderne. Poate fi purtată la orice oră din zi, în orice zi a săptămânii fără probleme. În funcţie de accesoriile pe care le alegeți, veți crea ţinuta ideală pentru orice eveniment!

Dacă vreți să adoptați un stil clasic, dar elegant și rafinat, cel mai bine este să vă inspirați din simplitatea celebrei creatoare de moda Coco Chanel.

1. Orice femeie de afaceri poate fi elegantă și șarmantă, adoptând un aer parizian.

2.

3. Buzunarele evidențiate sunt un element important.

4. 

5. 

6. 

7. Fustele devin mai scurte decât ale altor designeri, croite mai lejer, permițând lejeritate în mișcare.

8. Fustele, topurile sau faimoasele jachete din tweed conturează faimoasa imagine Chanel.

9. Să nu vă fie frică sa purtați bijuterii cum ar fi: coliere impunătoare sau mai multe șiraguri, cercei mari, brățări multe și mari

10. 

11. 

12. 

13. 

Feminitatea este elementul de bază al stilului Chanel. Dacă vreți să adoptați din atitudinea femeilor care au schimbat lumea, începeți să faceți câteva schimbări în ținuta dvs!