Lecții de stil de la renumitul model de 73 ani – Lauren Hutton

Lauren Hutton nu încetează să ne uimească cu stilul său unic. Actrița, renumitul model care a fost pe coperta revistei Vogue mai mult de 25 de ori deja are 73 de ani. Ea reușește să meargă la prezentările de modă și să strălucească în cronicile mondene și streetstyle. Suntem încântați de stilul Lauren și după vizionarea a sute de fotografii ale vedetei, am hotărât să atragem atenție la câteva elemente de modă pe care modelul nu le schimbă deja de câțiva ani.

1. 

2.

Culorile pastelate subliniază reușit culoarea pielii și adaugă prospețime oricărei ținute a lui Lauren. De aceea actrița deseori poate fi văzută în pulovere de culoarea nisipului, sau încălțăminte în culori calde.

3. 

4.

5. 

6. 

7. 

8. 

Pantalonii cu încălțăminte pe talpă joasă alungesc picioarele, însă este important să alegeți modelul corect și să-i combinați cu jachete sau cămăși interesante, așa cum face Lauren.

9. 

10. 

Actrița este convinsă că trebuie să aibă încredere în simțurile sale și să aleagă îmbrăcăminte confortabilă. Puteți să purtați liber adidași, pantaloni largi, cămăși vaporoase și să arătați excelent – dovedit de Lauren Hutton.

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

Rochia ajustată pe corp cu o lungime puțin mai jos de genunchi alungește silueta și subliniază picioarele frumoase de orice vârstă. Un exemplu perfect – Lauren.

16. 

17. 

Cel mai important element modern a lui Lauren Hutton este zâmbetul, naturalețea, machiaj minim și strălucire în privire!

18. 

Nimic în plus, Lauren este un adevărat exemplu!