Lecții de stil: 14 sfaturi prețioase, oferite de Carolina Herrera, care ne vor ajuta să arătăm impecabil

Carolina Herrera este un designer de succes din Venezuela, care la vârsta de 82 de ani continuă să fie una dintre cele mai elegante femei din lume, gata să împărtășească secretele creării unei ținute impecabile.

Garderoba de bază.

Acesta este secretul fiecărei fashioniste: o cămașă albă clasică sau o fustă A-line pot fi folosite pentru a crea o varietate de ținute la modă.

Bijuterii.

Bijuteriile cu perle sau imitații de perle sunt perfecte pentru doamnele stilate și se potrivesc de minune cu îmbrăcămintea în stil clasic.

Modul de gândire.

Potrivit lui Caroline, eleganța nu este doar ceea ce porți, ci și felul în care te comporți.

Haine potrivite vârstei. 

Carolina Herrera a menționat, în mai multe interviuri, faptul că dorința de a părea mai tinere ne face să părem mai în vârstă.

Culoarea rujului.

Nuanțele de roșu sunt o soluție ideală pentru doamnele mature, în timp ce rujurile roz pal și luciul de buze sunt potrivite pentru tinere.

Sprâncene.

Carolina Herrera ne recomandă să alegem o formă naturală a sprâncenelor.

Strălucire regală.

Indiferent de lungimea și culoarea părului, acesta trebuie să fie întotdeauna frumos și strălucitor.

Pantofi cu toc.

Pantofii cu toc sunt arma principală a oricărei doamne moderne. Carolina Herrera preferă pantofii cu vârful ascuțit, care par mai stilați decât modelele cu un vârf rotund.

Femeia trebuie să se aprecieze și să se iubească pe sine.

„O femeie are un singur dezavantaj: nu își dă seama de valoarea ei”. Nu uitați de faptul că sunteți unică; fiți fericită și mândră de acest lucru!

Banii nu sunt cei mai importanți!

Simțul stilului nu are nicio legătură cu starea financiară a unei femei.

Imagine completă.

Toate elementele imaginii trebuie să fie în armonie între ele. Deoarece accesoriile adaugă caracter, Herrera preferă centurile pentru a-și pune în evidență talia.

Postura este foarte importantă!

Un mers frumos este caracteristica unei femei de succes. O doamnă adevărată va merge mereu cu capul sus.

Să fie mereu în formă.

Un stil de viață activ și o alimentație echilibrată este cheia armoniei cu sine și cu cei din jur. Carolina Herrera ne recomandă să ne menținem în formă de tinere.

Parfum unic.

Celebrul designer și-a început călătoria în lumea parfumurilor în anul 1997, „Carolina Herrera” fiind o marcă de parfumuri americană cu renume la nivel mondial. Parfumul este acel „accesoriu invizibil” care vorbește despre caracterul unei femei, despre dorințele și starea ei de spirit. Găsiți-vă parfumul perfect și strălucirea!