Lauren Hutton, 76 de ani: cum ar trebui să se îmbrace doamnele în etate?

Este posibil, la vârsta de 76 de ani, să fii în pas cu tendințele modei?

O ținută bine aleasă ne va scoate în evidență atuurile și ne va face să părem mult mai tinere. Lauren Hutton, model și actriță americană în vârstă de 76 de ani. A devenit celebră în anii ’80, dar cariera ei nu s-a încheiat aici, continuând să joace în filme.

Vă propunem în continuare câteva ținute stilate propuse de Lauren Hutton.

1.

Ținutele sale nu conțin elemente sofisticate sau provocatoare, alege doar piese vestimentare simple, care i se potrivesc de minune.

Pantaloni.

2.

Chiar dacă blugii sunt foarte comozi, nu uitați de pantalonii clasici, mai ales că moda actuală ne permite să-i purtăm chiar și cu adidași. În ceea ce privește culoarea, pe lângă gri, alb și negru, încercați și nuanțele de albastru.

3.

4.

5.

Cămășile albe.

6.

Cămașa albă este foarte versatilă, practică, elegantă, arată perfect în orice situație și se combină cu orice haină. În locul cămășii albe puteți opta pentru un top alb, pe care să-l purtați sub sacou.

Sacoul.

7.

Sacoul este o piesă vestimentare obligatorie în garderoba doamnelor adulte. Dacă v-ați săturat de culoarea neagră, puteți cumpăra un sacou gri pe care să-l combinați cu pantaloni, fuste sau blugi.

8.

9.

10.

Fustele Midi.

11.

Această tendință a devenit deja una clasică. Fustele midi, foarte feminine și elegante, pot fi din diferite tipuri de țesături: lână, piele, mătase, denim și altele.

12.

13.

Creați-vă ținutele din haine simple, laconice, dar care se combină bine între ele.

Garderoba fiecărei femei este acea materie din care fiecare dintre noi își creează zilnic niște opere de artă pe care le demonstrează cu siguranță și mândrie.