Copiii din ziua de azi au uitat ce înseamnă un părinte sever! Dragi părinți, opriți-vă!

Severitatea este și ea o manifestare a dragostei!

Potrivit columnistului Nikola Kraus este inadmisibil ca părinții să fie bătuți de copii și copii să se comporte urât în public, scrie Living Country. Un astfel de comportament al copiilor părinții nu ar trebui să fie tolerat tacit, dar părinții trebuie să-și pedepsească aspru odraslele.

Ați văzut probabil copii care în timpul crizelor de isterie pot să-i arunce mâncarea în față oricui: mamei, tatălui etc., țipă și cer să li se cumpere ceea ce vor și chiar pot să-i bată pe cei din jur. Acești copii nu știu, pur și simplu, cum să se comporte.

„De multe ori, în timp ce mă aflam la restaurant, vedeam așa imagine: chelnerul care ducea pe talger supa fierbinte încerca să evite ciocnirile cu copiii care alergau prin culoarele înguste în timp ce părinții lor își savurau bucatele”.

Nikola concluzionează că actuala generație de părinți americani are probleme evidente în ceea ce privește educația copiilor și, în genere, nu părinții habar cum trebuie să facă acest lucru.

Nu există secrete aici, pur și simplu nu trebuie să încurajați comportamentul urât al copiilor.

countryliving

Copiii verifică deseori răbdarea părinților și limitele admisibile anume atunci când adulții sunt obosiți și-și doresc un singur lucru: să rămână singuri. Dar în astfel de momente nu trebuie să nepierdem vigilența și să cedăm provocărilor.

Chiar dacă sunteți într-un centru comercial, într-un magazin alimentar sau în rând pentru a procura bilete la film. Oricât de obosiți ați fi, nu ignorați comportamentul urât copilului. În viitor acest lucru va duce la rezultate dezastruoase.

Există o mare probabilitate ca un copil needucat să devină huligan, să fie periculos pentru ceilalți și mai târziu să fie chiar criminal, pe care, la o vârstă adultă, va fi imposibil de-l reeducat.

„Generației noastre îi este mai dificil să fim severi deoarece noi știm ceea ce nu știau părinții noștri: copiii sunt niște oameni mici.

Anterior copiii nu erau considerați drept personalități cu drepturi depline, ei de multe ori erau ținta adulților înfuriați”.

Însă educația și disciplina strictă sunt cheia educării unui copil conștient și de succes. Astfel de metode nu vă vor transforma în monștri. Pe copii îi afectează nu disciplina, ci indiferența și cruzimea.

Pentru un comportament bun la cafenea îl puteți recompensa pe copil permițându-i să meargă la terenul de joacă unde va alerga și se va distra din plin.

fundamentallychildren

Copiii au nevoie de limite. Ei, prin comportamentul lor, testează răbdarea părinților pentru a înțelege cât de departe poți merge. Dacă nu există interdicții înseamnă că li se permite totul, chiar și să vă arunce mâncarea în față.

Bineînțeles că severitatea Dumneavoastră îl va face să plângă, va fi supărat. Dar acest lucru este unul de moment. Pe termen lung copiii care știu că există niște reguli clare de conduită se vor simți în siguranță.

Faceți-le o astfel de favoare. Și celor din jur, pentru ca oamenii să nu fugă de frica odraslei Dumneavoastră atunci când va arunca cu sticle în trecători.

Sunteți de acord cu opinia autorului? Ce metode de educație folosiți Dumneavoastră?