„La fiecare sarcină, oamenii mă întrebau: „Ești nebună?” – Susan Sarandon a împărtășit cum e să devii mamă după 40 de ani

Actrița s-a născut în 1946 și și-a dedicat viața cinematografiei, familiei și luptei pentru ceea ce considera corect. Susan Abigail Sarandon (numele ei de domnișoară este Tomalin, dar a luat numele primului ei soț, Chris Sarandon drept nume de scenă), pe lângă faptul că este o actriță de succes, este și o femeie extrem de curajoasă, care, în ciuda multor factori biologici și culturali, a reușit să-și construiască o familie.

Cariera timpurie.

Cariera cinematografică a lui Susan Sarandon a început în 1970 cu un rol în drama „Joe”. Faima ei a venit în 1975, când a jucat în „The Rocky Horror Picture Show”.

Durere fizică și nesiguranță.

Până în 1984 actrița avea peste 25 de roluri în filme și seriale TV, precum și o nominalizare la Oscar pentru filmul „Atlantic City” (1980). În ceea ce privește viața personală, Susan a avut o relație cu regizorul italian Franco Amurri și a avut unele dificultăți în a concepe copii. A rămas însărcinată abia când avea aproximativ 40 de ani.

Nașterea primei fiice.

„Renunță la copii”, „Îți vei strica cariera”, îi spuneau oamenii. Dar Susan nu a ținut cont de aceste sfaturi. Prima fiică a actriței, Eva Amurri, a jucat în mai multe filme și emisiuni TV, printre care „Friends” și „House M.D”.

A fost diagnosticată târziu, dar a aflat răspunsul.

Abia la 40 de ani a fost diagnosticată corect, i s-a descoperit afecțiunea care nu-i permitea să devină mamă.

Dragoste fără a ține cont de vârstă și încă 2 copii.

Relația ei cu Amurri s-a încheiat, dar în 1988 actrița a început o aventură cu colegul de muncă Tim Robbins, care era cu 12 ani mai tânăr decât ea. S -au cunoscut pe platoul de filmare „Bulls of Durham”. Fiind în această relație, Susan a născut 2 fii – John „Jack” Henry (1989) și Miles Robbins (1992).

„Am avut primul meu copil la 39 de ani și al treilea la 45 de ani, iar oamenii mă întrebau de fiecare dată: „Ești nebună?” – povestea Susan Sarandon într-un interviu.

4 generații într-o singură fotografie.

Fiica cea mare Eva Amurri are 3 copii: fiica Marlow (2014), fiii Major James (2016) și Mateo (2020). Din postările Evei observăm că Susan este o bunică grijulie și iubitoare. Această fotografie din 2017 arată 4 generații ale familiei reunite pentru a sărbători împlinirea a 94 de ani a mamei lui Susan.

Apără interesele altora.

Pentru a avea familia pe care o are acum, Susan a trebuit să depășească multe obstacole. „Nu este normal să ratezi o parte din viață din cauza durerii”, a spus Sarandon în 2011, la un eveniment EFA (Endometriosis Foundation of America , Inc.). În această prezentare actrița a atras atenția și asupra faptului că trebuie să existe mai multe informații și femeile trebuie să fie ajutate pentru a-și realiza visul de a deveni mame.

„Suferința nu ar trebui să vă definească ca femeie”.

Acum Susan Sarandon are 75 de ani, are 3 copii și 3 nepoți. Chiar dacă povestea ei s-a încheiat cu un final fericit, ea a început să vorbească despre problemele sale pentru ca și alte femei să procedeze la fel, să caute acces la diagnosticul corect și la un tratament de calitate.