La cei 65 de ani ai săi a decis să-și schimbe stilul, dar cu o condiție – să-i fie păstrată căruntețea

În SUA este foarte popular un anumit tip de saloane de frumusețe, care le oferă clienților o schimbare radicală a stilului lor, începând cu tunsoarea și terminând cu machiajul și vestimentația, toate aceste transformări fiind coordonate de style-iști profesioniști cu experiență. Pat, o doamnă de 65 de ani, a apelat la serviciile unui astfel de salon.

tiphero.com

Această vizită la salonul de frumusețe a fost de fapt un cadou din partea soțului, pe care ea și l-a dorit demult. Asta deși soțul tot încerca să o convingă că ea este frumoasă și așa și nu are nevoie de o schimbare în stil.

Proprietarul acelui salon își amintește că primul lucru la care a atras atenția a fost exteriorul doamnei: “Pat nu era pur și simplu drăguță, prietenoasă și sociabilă, ci și frumoasă ca o vedetă hollywoodiană”, spune Christopher. “Ea are niște trăsături ale feței foarte corecte, păr sănătos și o piele de invidiat”. Nu e de mirare că transformarea care a urmat a fost una din lucrările preferate ale echipei lui Christopher.

Pat le-a spus styliștilor că este pregătită pentru orice experimente. Ea s-a lăsat complet pe mâna lor, dar cu o condiție: să-i fie păstrată căruntețea.

tiphero.com

Iată cum arăta Pat înainte de intervenția styliștilor și după.

tiphero.com

E o schimbare radicală, nu-i așa? Soțul și sora femeii au fost uluiți de această transformare! Și însăși Pat a rămas foarte mulțumită și impresionată de rezultat, care i-a depășit cu mult așteptările.

tiphero.com

În următorul filmuleț puteți urmări întreaga poveste de succes a acestei doamne de 65 de ani.

[mashvideo]