La ce vârstă copilul poate să primească diferite însărcinări? Un tabel util oricărui părinte!

La ce vârstă ați rămas, pentru prima dată, pe noapte la prieteni? Când ați început să vă machiați și să ieșiți la primele întâlniri? În adolescență cu siguranță, v-ați dorit să începeți mai devreme aceste lucruri, însă din punct de vedere al părinților este mult mai complicat.

Nu este atât de simplu să înțelegem la ce vârstă copilul este gata pentru o activitate sau alta, deoarece toți sunt diferiți, ceea ce înseamnă că și copii au nevoie de o abordare individuală. Totuși, părinții actuali afirmă într-un glas că copii se dezvoltă prea repede. Conform datelor unui sondaj, realizat de Harris Poll, 92% dintre respondenți au fost de această părere.

Această organizație americană a efectuat acest sondaj printre părinți și adolescenți pentru a afla părerea celor din jur referitor la vârsta ideală pentru diferite tipuri de activități și responsabilități. La sondaj au participat 2643 adulți și 510 adolescenți (13-17 ani). Iată rezultatele sondajului.

Mai mult, majoritatea părinților consideră că adolescenții devin adulți la 18 ani, în timp ce americanii în vârstă de 65 de ani și mai mult consideră că 19.5 ani este vârsta ideală pentru a începe viața de adult. Dvs. ce părere aveți?