La bărbați totul este simplu, iar la femei totul este complicat. Iată de ce!

O explicație a modului în care are loc procesul de gândire la bărbați și femei a apărut pe site-ul Tickld. Autorul acestei explicații este Mark Gunvor, un comic și un speaker cunoscut în toată lumea.

Femeile sunt mult mai complexe decât bărbații. La bărbați totul este simplu, iar la femei este dificil. Știți de ce?

Pentru că bărbații au o structură biologică a creierului total diferită.

Creierul bărbaților este un dispozitiv în care totul este aranjat într-o ordine ideală. La bărbați totul este aranjat în cutii separate.

Și există o singură regulă, până nu aranjează lucrurile într-o cutie, bărbații nu se ating de celelalte cutii.

Dacă discută un subiect concret, doar apelează la cutia în care sunt depozitate toate „documentele” ce se referă la această problemă.

Din acest motiv bărbații discută lucruri concrete: ei sunt precauți la conținutul cutiilor despre care la moment nu se discută.

Creierul femeilor este total diferit. Este un balon uriaș plin cu multe gânduri.

În acest balon totul este interconectat. Banii sunt legați de mașină, mașina cu munca, copii cu mama, mama cu bunica, iar bunica, de asemenea, neapărat este conectată la ceva. Ca rezultat, procesul de gândire la femei – seamănă cu o autostradă cu multe benzi, unde totul este controlat de o formă de energie – emoțiile.

De ce la bărbați totul este diferit? Sincer vorbind, bărbaților nu le pasă cu adevărat de multe lucruri. Femeile au grijă de toate în același timp. Le place acest proces.

Mai mult decât atât, în creierul bărbaților există o cutie despre care femeile nu știu nimic – este o cutie goală.

Această cutie goală este preferata bărbaților. De fiecare dată când bărbatul are posibilitate să o facă, el scoate această cutie din subconștientul său. Ce poate fi mai frumos decât un creier absolut gol timp de câteva ore?

Iată de ce bărbaților le place atât de mult pescuitul. Acum câțiva ani Universitatea din Pennsylvania a realizat cercetări și a constatat că bărbații într-adevăr pot să nu se gândească la nimic și în același timp să respire.

Mintea femeilor niciodată nu se oprește. Ele nu pot scoate o cutie „goală” și acest lucru desigur le scoate din minți.

De aceea, femeile deseori sunt iritate în momentele când văd că un bărbat nu face absolut nimic.