Chiar dacă are deja 83 de ani, Sophia Loren le întrece chiar și pe cele mai tinere vedete! Actrița ne dezvăluie secretele frumuseții sale.

Superba Sophia Loren nu și-a ascuns niciodată vârsta. Din contra, ea se mândrește cu faptul că la 83 de ani reușește să arate cu adevărat fermecător! Da, da! Ați auzit bine. Pe data de 20 septembrie 2017 Sophia a împlinit 83 de ani!

Deși are o vârstă onorabilă, deținătoarea multor premii importante oferite de diferite festivaluri de cinema continuă să apară în publicități scumpe și să facă ședințe foto.

Frumusețea lui Sophiei Loren

În anul 2014 ea a devenit imaginea bijuteriilor Damian, iar în 2015 a prezentat noul produs de la Dolce&Gabbana – rujul de buze Sophia Loren Nr. 1. Multe femei ar da orice pentru acesta, deoarece are o culoare unică, la fel ca Loren. Culoarea vișinei, roz intens sunt culorile cheie ale actriței.

Sophia Loren este un oaspete frecvent al diferitelor evenimente sociale. Actrița arată mereu impecabil. Rochiile eleganțe, machiajul delicat și coafura perfectă sunt elementele obligatorii ale imaginii sale… „Coafura influențează mult cum va trece ziua, și respectiv viața” – menționează Sophia.

Actrița deseori dezvăluie secretele frumuseții sale fanilor ei. Loren bea în fiecare zi nu mai puțin de 8 pahare de apă, întrebuințează ulei de măsline extra virgin, și îți șterge fața cu cuburi de gheață.

De asemenea, Sophia Loren recomandă tuturor femeilor să se agațe mai puțin de propriul exterior: „Femeia ferm convinsă de frumusețea ei, va putea să-i convingă și pe ceilalți de acest lucru”.

„Pe femeile inteligente bărbații le marchează, iar pe cele frumoase le absorb din mulțime și doar pe cele fermecătoare nu le uită”, zice Sophia Loren.

Rareori se întâmplă ca actrița să fie văzută fără machiaj, ea consideră nepotrivit să apară în public cu „fața dezbrăcată”. Iată ce ne spune Sophia despre specificul aplicării machiajului: „Se consideră că imperfecțiunile feței trebuie ascunse. Dar ce sunt neajunsurile? De cele mai multe ori trăsăturile neobișnuite trebuie evidențiate, iar nu ascunse”.

Silueta de invidiat a lui Loren se datorează unei alimentații corecte și exercițiilor fizice regulate. Actrița afirmă că anume ultimele modelează cel mai bine formele și le face grațioase.

Sophia Loren ne povestește despre tinerețea sa: „Există o sursă a tinereții: aceasta este rațiunea, talentul, creativitatea noastră pe care le aplicăm în viața noastră și în viața celor dragi. Când vă veți învăța să beți din acest izvor, veți învinge cu adevărat vârsta”.

În prezent Sophia Loren duce un mod de viață foarte calculat: scrie cărți, încearcă să citească mai mult (anterior nu avea timp pentru asemenea activități). De asemenea, actrița privește des filmele în care s-a filmat, face sport și se plimbă mult timp în aer liber.

Până în prezent Sophia Loren se consideră una dintre cele mai fermecătoare femei!