Jumătăți ale unui întreg: un cuplu din Japonia, ce locuiesc împreună timp de 38 de ani, în fiecare zi ies din locuință în ”aceleași” haine.

Tsuyoshi și Tomi Seki, care acum au câte 60 de ani s-au căsătorit cu 38 de ani în urmă și în toți acești ani au fost un exemplu de armonie și înțelegere, povestește 9gag.

În Instagram ei administrează un cont bonpon511, în denumirea căruia sunt codificate numele celor doi și data nunții acestora (care a avut loc în anul 1980).

Dar cel mai interesant lucru legat de acești soți, nu este căsnicia lor puternică, ci faptul că ei întotdeauna își potrivesc ținutele pentru a arăta la fel! Apropo, varietatea garderobei acestui cuplu este foarte impresionantă.

Povestea succesului cunoscut acum în întreaga lume a început atunci, când fiica acestora a publicat câteva fotografii în care părinții săi erau îmbrăcați la fel.

Priviți!

1. Acum cuplul de japonezi zilnic apare în ținute aproape identice, care sunt adaptate de fiecare dată situației și anturajului.

2. Cuplul face plimbări zilnice, la o distanță mare.

3. Și ținutele pentru ieșirile în oraș arată superb.

4. Tsuyoshi mărturisește: „ Nu este vorba de felul în care ne alegem ținutele. De fiecare dată încercăm să purtăm hainele care să se combine și să completeze cu mediul înconjurător”.

5. Din câte vedeți garderoba cuplului japonez nu este lipsită de culori aprinse.

6. Un cuplu în care dăinuie armonia!

7. Stilul vestimentar al cuplului japonez s-a bucurat de o apreciere incredibilă.

8. Peste tot doar împreună!

9. Simplitatea ținutelor, este cel mai mult apreciată de către fanii acestui cuplu, dar și de designerii cu renume.

10.

11.

12.

13. Cuplul afirmă că poartă doar haine ieftine, pe care și le poate permite oricine.

14. Bon și Pon afirmă că mereu au avut preferințe similare în vestimentație, dar de când au devenit cunoscuți publicului larg își aleg ținutele mai atent.

15.

16.

17.

18. Cuplul de îndrăgostiți participă chiar și la petrecerile de Halloween.

19.

20.

Vă place acest perfecționism?