Julia Roberts arată, fără machiaj, mai bine decât unele vedete tinere

Relaxată și fără machiaj, Julia Roberts ne demonstrează faptul că femeile pot arăta mereu perfect.

De fapt actrița nu a exagerat niciodată cu machiajul, dar pe covorul roșu arată mereu impecabil.

Dar cum arată oare în viața de zi cu zi?

Dar cum arată oare în viața de zi cu zi? După cum puteți observa, arată minunat!

Aceste fotografii arată adevărata frumusețe a unei femei, deoarece cu un machiaj impecabil orice femeie poate arăta ca o vedetă de la Hollywood.

Mulți fani sunt de părerea că actrița, în vârstă de 52 de ani, poate fi confundată ușor cu o domnișoară, deoarece are o siluetă de invidiat și arată perfect.  

Fără îndoială că Julia Roberts poate fi invidiată chiar și de unele vedete foarte tinere, care sunt pur și simplu de nerecunoscut fără machiaj.

Iată care sunt secretele frumuseții Juliei Roberts.

Mama a trei copii, actrița are o siluetă foarte suplă, iar secretul frumuseții sale constă într-un mod de viață fără excese.

În interviurile sale Julia Roberts a recunoscut în repetate rânduri că are grijă de silueta sa, mergând regulat la sală și fiind sub supravegherea unui antrenor personal.

După cum știți, Julia Robert este nu doar una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood, ci și una dintre vedetele care au reușit să capteze mereu atenția, devenind un adevărat model pentru multe femei.

De-a lungul anilor aparițiile sale pe covorul roșu au atras atenția tuturor: fie că a adoptat un look masculin, fie că a ales rochii elegante, vedeta a strălucit de fiecare dată.