Jason Momoa și Emilia Clarke se susțin mereu reciproc, demonstrând ce înseamnă o prietenie adevărată

Avem cu toții prieteni pe care îi vedem foarte rar, dar, de fiecare dată când ne întâlnim, avem impresia că nu ne-am despărțit niciodată.

„Mama dragonilor” și „liderul războinicilor Dothraki” sunt prieteni de aproape 10 ani. Deși nu pot să petreacă mult timp împreună, se susțin unul pe celălalt.

Suntem încântați să vedem o prietenie adevărată și sinceră, precum cea dintre Emilia Clarke și Jason Momoa. Iată care este povestea lor.

Prietenia lor a început în timpul filmărilor „Game of Thrones”.

Emilia a povestit cum s-au cunoscut. Actorii s-au întâlnit la Belfast în holul unui hotel. Era târziu, Emilia se întorcea obosită în camera sa. În acel moment a auzit pe cineva strigând: „Nevastă!” Momoa s-a repezit spre ea, a ridicat-o și a aruncat-o pe podea, la fel ca la rugby.

„Este minunat. A avut grijă de mine și nu știam. Se pare că mi-a fost foarte dor de asta”, a destăinuit actrița despre soțul său de pe ecran.

De fiecare dată când se află la Londra o vizitează pe Emilia.

S-au întâlnit din nou la Londra. Emilia a scris: „Când prietenul tău este în oraș viața este mai frumoasă. Vei fi întotdeauna cel mai important om din viața Mamei Dragonilor.”

Jason mărturisește că ori de câte ori vine în Anglia o sună pe Emilia.

Jason a fost alături de Emilia în perioadele ei dificile. 

În 2019 Emilia Clarke a vorbit despre lupta ei pentru viață. După filmarea sezonului 1 din „Game of Thrones” actrița a avut mai multe probleme. Iată care sunt afirmațiile lui Jason: „Am fost mereu acolo. Ne-am speriat cu toții, dar admir curajul de care dă dovadă. Ea ajută lumea vorbind despre problema ei. Țin la ea foarte mult și știu că o așteaptă lucruri grozave”.

Momoa a postat o fotografie cu ei împreună: „Păcat că nu ne putem vedea atât de des pe cât ne-am dori, dar de fiecare dată când ne întâlnim, înțeleg că te voi iubi mereu. Ești „jalan attirari anni””. Ceea ce înseamnă „luna vieții mele” în Dothraki.