Jason Momoa de 39 de ani și Lisa Bonet de 51 de ani pot fi considerați, pe bună dreptate, un cuplu de la Hollywood cu adevărat puternic!

În ciuda diferenței de vârstă, se iubesc foarte mult. Au împreună doi copii: Lola Iolani (11 ani) și Nakoa-Wolf Manacauap Namakeaha (9 ani).

Lisa și Jason și-au oficializat relația în fața a câtorva prieteni apropiați și a membrilor familiei.

Actorul Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în urmă cu 12 ani și sunt foarte fericiți împreună.

1.

Pe când avea 20 de ani, Lisa a jucat în serialul de comedie “Crosby Show”. Atunci Jason a văzut-o la televizor pentru prima dată. Actorul i-a spus în acea zi mamei sale: „Mami, o vreau pe fata asta”.

2.

3.

Din acel moment tot a continuat să spună că Lisa va fi a lui.

4.

Majoritatea persoanelor au un actor sau o actriță preferată, dar Jason s-a îndrăgostit foarte tare. Datorită ei a decis să devină actor, dar succesul i-a surâs destul de târziu.

5.

6.

A devenit cunoscut numai după ce a câștigat în 1999 titlul de „Modelul anului de pe insulele Hawaii”. Apoi a fost observat de creatorii serialului „The Rescuers of Malibu”. Da, a jucat și acolo, deși puțini oameni și-l amintesc.

În 2005 Jason și Lisa s-au întâlnit în sfârșit. Lisa s-a oferit să-l ducă la hotel, dar în drum spre hotel s-au oprit la o cafenea unde ea a cumpărat Guinness, băutura preferată a lui Jason. Anume atunci și-a dat seama că Lisa era soarta lui.

7.

Lisa recunoaște că ea nu s-a îndrăgostit imediat de el. În 2007 s-a născut fiica lor, Lola Iolani, iar un an mai târziu fiul, Nakoa-Wulf Manacauapo Namakeaha. Lisa este și mama actriței Zoë Kravitz, din prima ei căsătorie cu Lenny Kravitz.

8.

9.

Deși au existat multe zvonuri precum că ei erau căsătoriți de mult timp, în realitate s-au căsătorit acum doi ani.

10.

Lisa spune că el este foarte responsabil și corect, un bărbat adevărat.

11.

Iubesc natura și animalele.

Lisa încearcă să stea cât mai mult cu familia, în timp ce Momoa se dedică foarte mult carierei sale de actor.

12.

13.

Cei doi actori au depășit fără nicio problemă diferența de vârstă dintre ei, formând un cuplu cât se poate de puternic.