Jacheta din denim după vârsta de 50 de ani: de ce nu se recomandă să o purtați și cu ce se poate înlocui

Denimul este un element de bază în garderoba multor femei, mai ales în sezonul de toamnă. Atât blugii, fustele cât și jachetele din denim sunt extrem de moderne.

Până la o anumită vârstă, jacheta din denim este perfectă pentru fiecare dintre noi: ne întinerește și, pe lângă aceasta, ne ține de cald în serile răcoroase.

Dar, la un moment dat, ne uităm în oglindă și ne dăm seama de faptul că aceasta nu ni se mai potrivește. Am putea observa acest lucru pe la vârsta de 45-50 de ani.

Dacă v-ați pus deja întrebarea „cum să purtați jacheta din denim după 50 de ani”, aceasta înseamnă că aveți unele îndoieli.

Și aceste îndoieli apar din cauza faptului că denimul are o textură destul de simplă și dacă această simplitate ne avantajează la vârsta de 20-30 de ani, apoi atunci când ajungem la 40-50 efectul este invers.

După cum puteți observa, acest tip de jachetă nu ne prea avantajează.

Dar cum am putea să înlocuim jacheta din denim, dacă observăm că nu ni se mai potrivește? Cu o jachetă de o culoare mai saturată sau cu un sacou în carouri.

Paltoanele sau trenciurile pot și ele înlocui cu succes jacheta din denim.

Sunt nenumărate motivele pentru care jacheta din denim se bucură de o popularitate greu de egalat pe scena modei, este o piesa care își merită pe deplin locul în garderoba noastră, pe care o asortam ușor și care ne asigură confort în orice situație, dar, după cum ați observat, nu ne prea avantajează după o anumită vârstă.