Italianca Piere Angeli, mai frumoasă decât Bellucci, Lauren și Muti, avea o frică exagerată de bătrânețe

Monica Bellucci este, la momentul actual, admirată de foarte multă lume, iar Ornella Muti, Sophia Loren și Gina Lollobrigida au reușit cândva să cucerească inimile multor persoane.

Și dacă am spune că mai există o actriță italiană care este mai frumoasă decât acestea? S-ar putea să vă întrebați de ce nu ați auzit niciodată de ea. Este vorba despre Anna Maria Pierangeli. S-a născut în 1932 și a fost sora geamănă a unei alte actrițe, Marisa Pavan. Devenind actriță, Anna Maria Pierangeli, și-a luat pseudonimul de Pierre Angeli deoarece era mai sonor și mai ușor de recunoscut.

Piere Angeli.

Marisa Pavan a fost mai cunoscută, deși nu era la fel de frumoasă ca sora sa geamănă.

Marisa Pavan.

Chiar dacă numele actriței este acum aproape uitat, a fost cândva unul sonor. Pier Angeli a jucat în filmele lui Vittorio de Sica, apoi la Hollywood. Pier Angeli avut relații cu Kirk Douglas și James Dean. Acesta din urmă s-a dovedit a fi un bărbat fatal pentru ea.

Piere Angeli în tinerețe.

James Dean și Piere Angeli s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, dar mamei actriței nu i-a plăcut de James și i-a separat pe iubiți după care și-a căsătorit fiica cu actorul Vic Damon.

James Dean și Piere Angeli.

Căsătoria lor a durat 4 ani și s-a destrămat cu un scandal. A urmat căsătoria cu Armand Trovioli, compozitor. Și acest mariaj a fost de scurtă durată. Deoarece nu l-a putut uita pe James Dean, Piere Angeli și-a părăsit soții.

„În întreaga mea viață, am iubit o singură persoană, pe James Dean”. Actrița purta mereu un medalion cu fotografia lui.

De-a lungul anilor dragostea actriței pentru James a devenit și mai puternică. Pe lângă problemele din viața personală au apărut și în carieră. În plus Piere Angeli credea că după 40 de ani vine bătrânețea, iar frumusețea era unicul lucru care îi mai rămânea.

Din acest motiv sau poate din cauza unui accident fatal actrița s-a stins la vârsta de 39 de ani.

Această femeie a fost de o frumusețe rară!