În Islanda poți să dormi în aceste ”bile” și să admiri din plin aurora boreală

Dacă doriți să petreceți o noapte într-un hotel mai puțin obișnuit, atunci trebuie să încercați aceste bile drăguțe din mijlocul pădurii. Acestea nu sunt senzații extreme, dar este un hotel în Islanda. Nu exagerăm, el într-adevăr există!

Hotelul „5 milioane de stele” (The 5 million Star Hotel) vă propune să înnoptați într-o cameră cu pereți și plafon transparenți în mijlocul naturii sălbatice.

Deasupra aveți o mare de stele, iar dacă sunteți mai norocoși veți putea admira aurora polară.

Camerele, desigur, sunt în stil minimalist, însă șansele și confortul de a vedea Luminile Nordului sunt unice. Un capriciu asemănător vă propune pensiunea arctică din Finlanda (Kakslauttanen Arctic Resort)

Fondatorul hotelului „5 milioane de stele” Robert Robertson a spus:

„Totul a început atunci când am ajutat doi turiști, cu aproximativ 2-3 ani în urmă, să-și planifice o călătorie pentru a vedea aurora polară, aici, în Islanda. Într-o seară, m-a sunat unul dintre clienții mei care a participat la o tură tradițională a aurorei polare. Ei s-au urcat pe munte, așa cum se întâmplă cel mai des, și au așteptat și au așteptat pe acea vreme geroasă.

Clientul care îngheța m-a întrebat la telefon: „Robert, Robert este o nebunie. Eu voi îngheța definitiv (el s-a îmbrăcat destul de călduros). Nu cunoști vreun hotel unde aș putea sta întins în pat și să privesc aurora polară prin acoperișul de sticlă?”

Atunci Robert a construit acest hotel!

Aceste bile asigură căldura și confortul pentru a privi Luminile Polare pe timp de iarnă chiar în mijlocul naturii.

Ele se încălzesc foarte bine și sunt situate nu departe de clădirea cu camera de baie și bucătărie.

Hotelul este situat la o oră de mers de la Reykjavík. Aveți posibilitate să închiriați o cameră sau să comandați un tur complet „Cercul de aur” și să mergeți spre bila dvs. într-un Jeep confortabil.

O noapte petrecută sub stele costă între 248$ și 291$.

Ați vrea să petreceți o noapte în acest hotel?