Învățăm de la franțuzoaice cum se poartă eșarfa la gât! 15 exemple admirabile!

Legarea eșarfei la gât este o adevărată artă care ar trebui stăpânită de orice femeie. Multe dintre noi nu cunosc cum se leagă eșarfa la gât, deși făcând asta vă puteți completa stilul, creând un aspect feminin unic.

Pentru a vă putea descurca în orice situație, ar fi bine să aveți în garderobă mai multe eșarfe de diferite dimensiuni, stofe, culori și imprimeuri. Învățând cum se leagă corect o eșarfă, veți crește semnificativ diversitatea felului în care arătați!

1. Nod franțuzesc

Pentru acest model se potrivesc eșarfele de dimensiuni mici și medii. Îndoiți-o pe diagonală, apoi înfășurați-o și ascundeți colțurile rămase la mijloc. Legați eșarfa în jurul gâtului și faceți-i un nod ușor deplasat spre lateral.

2. Nod coborât

Pentru acest model veți avea nevoie de o eșarfă mare, de 70-80 cm. Îndoiți-o pe diagonală și înfășurați-o, ascunzând colțurile de la mijloc. Înfășurați eșarfa în jurul gâtului și faceți un nod la nivelul pieptului. Acest model se potrivește perfect pentru vestimentația cu decolteu și gât acoperit, iar locul rămas liber la nivelul gâtului poate fi împodobit cu un colier.

3. Triunghi universal

Una din cele mai simple și populare moduri de a purta eșarfa este forma triunghiului, care acoperă decolteul. Îndoiți eșarfa pe diagonală, înfășurați-o în jurul gâtului, lăsând în față triunghiul format, apoi faceți un nod ascuns sub acest triunghi. Dacă eșarfa are dimensiuni mai mari, puteți scoate nodul la vedere pentru a crea un look mai relaxat.

4. Pentru o ținută profesionistă

O ținută ceva mai sobră și serioasă se poate combina foarte bine cu o eșarfă de culoare intensă. Alegeți o eșarfă gingașă de mătase sau lână, strângeți-o într-o fâșie îngustă și înfășurați-o atent în jurul gâtului, străduindu-vă să-i mențineți forma. În față aranjați-o grațios, ca pe o cravată, ascunzând capetele sub haină. Ea va completa perfect un aspect reținut și misterios.

5. Cu inel sau broșă

Eșarfa poate căpăta un aspect original dacă o veți aranja cu ajutorul unui accesoriu, cum ar fi un inel sau o broșă, care să vă ajute să o fixați într-un mod deosebit. Luați o eșarfă medie sau mare cu un imprimeu original, îndoiți-o pe diagonală și așezați-o în mod tradițional, cu triunghiul la spate. Fixați capetele din față pe mijloc cu ajutorul inelului broșei.

Vă invităm să urmăriți alte câteva modele impresionante care să vă inspire să apelați mai des la această piesă vestimentară universală!