Într-un sfârșit vei întâlni bărbatul care nu se va juca cu sufletul tău…

Într-o bună zi îl vei întâlni pe cel care nu se va mai juca cu sufletul tău. Îl vei întâlni pe cel ce va detesta jocurile imature într-o relație. Într-o bună zi îl vei întâlni pe cel care va avea o atitudine serioasă față de relația voastră, iar tu în sfârșit vei găsi simțul siguranței alături de acel om!

Cândva vei întâlni acel om suficient de matur pentru a zidi o relație împreună cu tine. Vei întâlni bărbatul care nu te va face să aștepți prea mult. El va fi cel care îți va răspunde mereu la mesaje, iar când nu o va face va avea motive foarte serioase și își va cere scuze pentru asta.

Îl vei întâlni pe cel care nu va avea o atitudine rece și indiferentă. El nu va ascunde de tine sentimentele sale.

El va fi bărbatul care va depune tot efortul ca să îți ofere mai mult timp, să comunice cu tine, căci pentru el va fi important să stabilească o relație de încredere și dedicare.

Într-o bună zi vei fi norocoasă să întâlnești omul care te va accepta așa cum ești, care nu te va face să te îndoiești de sinceritatea sa. Vei fi alături de bărbatul care nu va mai complica totul fără folos!

Într-o bună zi vei găsi bărbatul care nu își va propune să te facă să te îndoiești de propria demnitate. Vei fi alături de cel care nu va dori să îți creeze orice fel de stresuri. El pur și simplu va fi preocupat de dorința de a te face fericită! Într-o bună zi vei fi împreună cu bărbatul care va lua aminte la sentimentele și trăirile tale înainte de a spune un cuvânt greu!

Acel bărbat nu va acționa într-un mod egoist, făcându-te să te simți nedorită și neimportantă. El nu își va dori să crezi că părerea ta nu are nici o importanță pentru el. Acel bărbat niciodată nu îți va da de înțeles că pune mai mult preț pe propria libertate decât pe relația dintre voi. La urma urmei îl vei întâlni pe cel care într-adevăr va fi consecvent și stabil!

El nu se va juca cu tine de-a v-ați ascunselea, ci va face pentru tine tot ce îi va sta în puteri și va fi mereu disponibil pentru tine.