Într-o singură culoare din cap până-n picioare: 10 ținute monocrome stylish. Arată bine!

Ținutele monocrome prezintă un nou trend în lumea modei care a apărut toamna trecută. Designerii au decis că nu e cazul să-ți bați capul cu combinația de culori și printuri, atunci când te poți îmbrăca într-o singură nuanță din cap până în picioare. Ținutele monocrome arată foarte elegant și feminin, mai ales dacă conțin culorile în vogă.

Esența acestei ținute constă în alegerea poșetei, a încălțămintei și a dresurilor în aceeași gamă de culori. Culoarea nu contează: puteți alege culori pastelate sau strălucitoare pentru a crea ținute monocrome. Redacția noastră a pregătit câteva exemple de ținute monocrome la modă din care să vă inspirați.

Culorile care se poartă în 2018

1. Nuanțele de violet și mov sunt recunoscute ca fiind vedetele anului 2018. Acestea sunt culori chic, foarte expresive și în același timp nu sunt vulgare. Apropo, cel mai simplu mod de a crea o ținută monocromă este să purtați un costum într-o singur culoare.

2. Roșu. Anume cu această culoare în lumea modei a început simpatia față de ținutele monocrome. Aceasta cu adevărat arată șic și feminin.

3. Pentru a obține ținute foarte interesante alegeți piesele vestimentare de o singură culoare dar, din diferite țesături.

4. Culoarea bej sau maro deschis sunt, de asemenea, foarte populare în rândul designerilor în acest an. Asemenea ținute vestimentare sunt ideale pentru femeile de afaceri.

5. Rozul este un alt hit al acestui an. Mai ales dacă este vorba de o nuanță pală de roz sau cu luciu metalic.

6. Culorile pastelate au fost folosite de numeroși designeri în colecțiile lor. Acestea sunt ținute ideale pentru primăvara 2018.

7. Un look monocrom alb din cap până în picioare, arată foarte chic și proaspăt.

8. Vara vă sfătuim să cumpărați câteva piese de culoare galbenă sau albastru celest. Ele vor fi foarte în vogă în sezonul fierbinte.

9. Gri este o culoare cu foarte multe nuanțe. Prin urmare, este o adevărată plăcere să creezi o ținută monocromă gri.

10. Creați ținute monocrome la modă folosind culorile preferate.

Ce părere aveți despre ținutele monocrome? Vă sunt pe plac? Și nu uitați să împărtășiți cu prietenii virtuali această selecție de ținute elegante!