Întotdeauna perfectă și la modă! TOP 20 modele de manichiura delicată french pentru femeile senzuale

În dependență de starea de spirit, stilul de viață sau evenimentul la care urmează să participe, femeia alege diferite ținute. Cu toate acestea feminitatea și rafinamentul rămân a fi mereu actuale. Dacă senzualitatea și finețea sunt calitățile, care vă interesează cel mai mult atunci, vă recomandăm să optați pentru o manichiură delicată, care va completa o ținută discretă și laconică sau una de seară.

Manichiura delicată va satisface doleanțele fiecărei femei, pentru că în prezent există o varietate mare de modele, astfel încât chiar și cele mai capricioase doamne vor putea alege manichiura care le reprezintă.

În acest articol, vă prezentăm o selecție deosebită de modele a manichiurii french, executată în culori roz pal, nuanțe nude în combinație cu diferite tehnici de design și printuri florale, pietre, paiete și mărgele, care vor completa perfect o ținută elegantă de seară sau de mireasă.

Manichiura delicată este universală, deoarece pentru a o crea se folosește o paletă naturală de nuanțe. Această manichiura este realizată, de regulă, într-un design discret, accentuând frumusețea naturală a mâinilor femeii, ceea ce îi permite să fie numită o manichiură  perfectă.

Manichiura frumoasă și delicată pe unghiile lungi, desigur este populară în rândul femeilor, dar totuși ultimele tendințe din domeniu, presupun o lungime medie a unghiilor (3-5 mm). În ceea ce privește forma unghiilor, atunci cel mai bine arată manichiura delicată french pe unghiile în formă de migdale și cele ovale. În sezonul 2019 va rămâne la fel de actuală și forma pătrată a unghiilor sau squoval, care este preferată de multe femei.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.