Întotdeauna fermecătoare: 24 de ținute superbe pentru femeile 45+

La 17 ani tuturor fetelor le pare că aceasta este tinerețea și doar acum poate fi savurată. La 40 de ani femeia înțelege că aceasta este tinerețea îmbinată cu farmec, eleganță, rafinament și o experiență de viață de neprețuit. La această vârstă femeia deja are un stil propriu, ea poate crea corect prima impresie, dar deja nu tinde să placă tuturor, deoarece știe că este suficient să-și placă sie, iar cei din jur vor aprecia acest fapt.

Stiliștii centrează atenția femeilor pe rafinament, pe stilul provence și vintage. Acestea subliniază perfect feminitatea și niciodată nu pare provocator sau nepotrivit. Profesioniștii au făcut o selecție de ținute pentru femeile încrezute în forțele proprii care trebuie neapărat să-și îmbogățească garderoba.

1.

2.

3.

Majorității femeilor le plac confortul amestecat cu rafinament. Designerii au preluat această idee cu cea mai mare plăcere și acum pot să evidențieze avantajele corpului.

Blugii aleși în funcție de mărime, cât și de siluetă pot fi o piesă piesă vestimentară avantajoasă și ascunde toate defectele. Combinați ținuta cu pantofi pe toc și veți fi foarte elegantă. Dacă veți purta mereu pantofi potriviți în funcție de toc, preț și calitate, veți căpăta o ținută clasică și confortabilă.

4.

5.

6.

7.

Pe al doilea loc sunt blugii cu ajutorul cărora nu veți părea plictisitor. Această haină se consideră de bază și femeile pot crea diferite ținute. Această haină se găsește destul de ușor.

Pentru a crea un palton elegant, trebuie să împodobim pomul de Crăciun.

De asemenea, trebuie să-mi completez garderoba cu un costum de vestă ajustată pe talie și încălțăminte de iarnă.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

De asemenea, nu trebuie să uitați de fustele și rochiile romantice. Acestea creează o ținută rafinată, elegantă și laconică. Pentru a adăuga ceva deosebit, puteți purta o eșarfă sau o geantă. Într-un set complet trebuie neapărat să fie prezente și accesoriile. Fără ele par a fi deșarte și incomplete.

16.

17.

Dacă luăm în considerare gama de culori, stilistii nu restricționează femeile în alegere. Puteți acorda atenție nuanțelor intense de roșu, mov. Puteți opta pentru clasic, deoarece paleta alb-negru nu iese din modă. Nu vă fie teamă de printurile originale pentru a crea ținute unice. De exemplu, un palton cald cu un print de leopard poate fi o soluție excelentă pentru o ținută de toamnă.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Dungile și carourile sunt printuri care nu își pierd niciodată din actualitate. Experimentați și veți crea noi ținute originale.

24.

Accentul final într-o ținută sunt alegerea corectă a accesoriilor, machiajul ușor și tunsoarea elegantă.

Femeia după 40 de ani înflorește din nou, ceea ce nu trece neobservat pentru cei din jur. Ținutele stilate doar vor sublinia rafinamentul și eleganța acestor doamne.

Experimentați, găsiți-vă stilul și fiți la modă!