Întinerirea de toamnă sau ce îmbrăcăminte trebuie să alegem pentru un aspect modern și stilat

Pentru a arăta bine nu este nevoie să apelăm la trucuri speciale, ci să ne alegem ținutele cu înțelepciune. Ar trebui să luăm în considerare nu numai propriile preferințe, ci și specificul siluetei noastre.

În acest articol le vom oferi femeilor de după 45 de ani câteva recomandări vestimentare pentru această toamnă.

Purtați pantaloni de piele.

În ciuda faptului că pielea este specifică, nu ezitați să includeți în garderobă o pereche de pantaloni stilați, care să vi se potrivească perfect. Îi puteți combina cu un blazer peste un tricou laconic sau cu un pulover. Alegeți încălțămintea în dependență de situație.

1.

2.

3.

Includeți în garderobă un palton supradimensionat.

Fiecare femeie care se respectă ar trebui să aibă cel puțin un palton de calitate. Mai multe sezoane la rând sunt în tendințe modelele supradimensionate cu design concis.

4.

5.

6.

7.

Optați pentru stilul Color Block.

Nu este necesar să căutați o haină în care sunt combinate mai multe culori, dar nu renunțați la culori. Încercați să adăugați accente, combinând lucruri și culori diferite, dar care armonizează între ele.

8.

9.

10.

Nu uitați de fustele plisate.

Fusta plisată va fi o adevărată baghetă magică în această toamnă. Este perfectă pentru a merge la o plimbare, la serviciu sau chiar la un eveniment festiv.

11.

12.

13.

Căciula beanie.

Un alt detaliu care vă va întineri și vă va ține de cald.

14.

15.

Optați pentru stilul sport șic.

Apreciați confortul? Acum hainele sport pot fi purtate oricând și oriunde și se combină foarte bine cu articole clasice precum paltoanele. Așa că nu vă fie frică și experimentați.

16.

17.

18.

Purtați blugi.

Dacă sunteți una dintre acele femei care refuză să poarte blugi, atunci este timpul să vă reconsiderați propriile principii. Aceasta este una dintre acele piese vestimentare de care nu ne putem lipsi. Combinați-i cu pulovere, bluze, jachete, helănci sau cămăși și veți arăta minunat.

19.

20.

Alegeți haine cu imprimeu.

Există foarte multe tipuri de imprimeuri interesante precum carourile sau motivele florale discrete. Principalul lucru aici este să nu exagerați.

21.

22.

23.

24.