Internauții au spus care sunt cele 16 tendințe de modă pe care ar dori să le interzică prin lege

Revistele de modă publică mii de articole despre tendințele fiecărui sezon. Dar alegerea stiliștilor și a designerilor de modă nu pare întotdeauna potrivităă în viața de zi cu zi. Locuitorii World Wide Web nu au ezitat să vorbească despre tendințele care îi irită.

— Nu-mi plac logo-urile mari. Am văzut odată o cămașă destul de drăguță, dar care avea un logo uriaș care înfățișa un bărbat care joacă polo.

— Pantalonii scurți pe care îi port acum au buzunare false la spate. Am încercat să pun telefonul acolo de 10 ori! De ce nu au pus niște buzunare obișnuite?

— Locuiesc în Marea Britanie. Cu mai mult timp în urmă mi-am cumpărat mai multe tricouri ieftine, unul dintre care avea pe el inscripția unei universități străine. Câteva luni mai târziu un turist m-a oprit și mi-a spus că a studiat la această universitate, apoi m-a întrebat când am absolvit. Eram gata să intru în pământ de rușine. A trebuit să-i explic că mi-am cumpărat acest tricou cu 3 lire sterline și nu am auzit niciodată de această universitate.

— Unele haine arată bine la prima vedere. Dar, imediat ce te uiți mai atent, observi o inscripție prostească la spate, ceva de genul „În primul rând cafeaua”.

— O, acele inserții sau decupaje transparente pe haine! Iarna vreau să port pulovere de lână. Chiar crede cineva că visez la astfel de inserții stupide? Sau cine ar putea fi interesat de un pulover tricotat cu spatele dezgolit? Și nu am nevoie de tricouri cu o tăietură ciudată între omoplați, prin care să se vadă bretelele sutienului.

— Nu-mi plac blugii prea rupți.

— Nu-mi plac uniformele care se pătează ușor. Lucrez într-un salon auto și ne-au obligat să purtăm pantaloni kaki. Chiar și personalul din depozit. Este imposibil să îndepărtăm petele grase sau urmele de lichid de răcire de pe acești pantaloni.

— Nu suport hainele scurte! Multe tinere poartă bluze scurte și pantaloni cu talie înaltă. Aduceți înapoi lungimea clasică!

— Când eram la liceu mulți elevi purtau mocasini cu șosete scumpe de marcă. Este una dintre cele mai stupide tendințe pe care am văzut-o vreodată.

— Nu-mi place lipsa buzunarelor de pe îmbrăcămintea pentru femei. Chiar dacă unele haine au buzunare, acestea sunt atât de mici încât nu încape nici smartphone-ul. Îmi plac foarte mult fustele și rochiile cu buzunare, dar le găsesc foarte greu.

— Nu știu despre alte țări, dar în Irlanda se mai poartă pantaloni pentru bicicliști, care nu se potrivesc nimănui.

— Urăsc blugii largi!

— Mulți tineri se îmbracă așa de parcă ar fi niște bunici adunate la un grătar. Pantofi masivi, blugi mama fit, cel mai mare tricou pe care l-au putut găsi și o pălărie ciudată.

— Lucruri cu umeri goi. Aceste piese vestimentare aproape întotdeauna arată ieftin.

— Nu aș purta niciodată crocs-uri deoarece nu-mi place cum arată.

— Nu-mi plac deloc sandalele decorate cu blană.

Dacă ați avea o baghetă magică, ce haine ați exclude complet din garderobă?