Iată cât de frumos mi-am renovat/reorganizat garsoniera mea micuță de doar 35 metri pătrați

Apartamentul cu o cameră cu suprafața de 35 m² este o adevărată provocare pentru un designer. Acesta poate transforma un apartament mic și mai puțin confortabil, într-unul modern dotat cu toate comoditățile și având propriul stil.

Marea schimbare a început de la demolarea pereților interiori. Ei au rămas doar acolo unde a fost necesar.

la separarea toaletei și a o parte de bucătărie. Interiorul apartamentului de 35 m² a devenit unul stilat, modern, deși este greu să spunem care este exact stilul acestuia. În această locuință se îmbină armonios elementele tradiționale (spre exemplu, suprafața de protecție din bucătărie care imită niște puncte de tricotare) cu elemente scandinave și de stil eco.

Inovația proiectului constă în realizarea unui dormitor separat într-un apartament cu o cameră. De obicei, în astfel de cazuri, proprietarii se mulțumesc și cu o canapea. Însă designerul a ales o altă cale și în apartamentul de 35 m² a separat o zonă pentru dormitor.

Dormitorul a fost izolat de restul apartamentului prin pereți de sticlă cu efect de oglindă pe care au fost desenați niște copaci. Atunci când ușile sunt închise, interiorul camerei ne reamintește de o pădure minunată în care se reflectă locuitorii ei.

Oglinzile fac camera mult mai luminoasă și apare senzația că sunteți la o plimbare prin pădure. Plus însăși camera se umple de o mireasmă plăcută și arată mult mai mare. Zonele rămase au două nișe, în care sunt depozitate produsele de curățare și uneltele de orice fel.

Interiorul dormitorului într-un apartament cu o cameră, care seamănă cu un cub din oglinzi, a devenit neobișnuit de confortabil. Pătura și pernele sunt de același tip, iar pernele de culoarea ierbii subliniază elementele în stil eco.

Într-un apartament de 35 m² cubul de oglinzi joacă rolul principal. Acesta nu doar permite separarea zonei de dormit, dar și să-l facă mai comod și mai retras. O altă funcție importantă este mărirea spațiului, iluminarea și apropierea lui de natură.

În zona sufrageriei de asemenea sunt copaci decorativi pe o oglindă imensă. Acest motiv unește diferite zone într-un tot întreg.

Sufrageria este executată în linii simple unde se găsește tot necesarul și nu este nimic în plus. Unul dintre pereți este un sistem de depozitare care a fost decorat cu oglinzi, astfel a devenit elementul principal de decor în apartamentul de 35 m². Suprafețele lucioase mențin și măresc luciul oglinzilor.

Bucătăria, de asemenea, are un stil plăcut și aparent obișnuită dacă nu ar fi existat un element de decor foarte interesant – zona de protecție „tricotată” pe toată lungimea blatului care ulterior trece în tăblia „tricotată” a patului.

Lămpile imaculat de albe conferă o notă de vaporozitate și  farmec. Sentimentul de unicitate apare la vederea mobilei. Aceasta este confecționată din plastic transparent ceea ce permite să vă creați impresia de zonă liberă.

Maxim de comoditate acesta a fost scopul principal pentru renovarea apartamentului de 35 m². Pentru a economisi spațiu, pervazul a fost transformat într-un blat de bucătărie sub care puteți fixa diferite sisteme de păstrare. În camera de baie orice centimetru trebuie folosit rațional. Să se evite senzația de aglomerare cu haine și mobilă. În acest sens ne ajută fațadele lucioase, plasticul transparent, oglinzile și dormitorul luxos din apartamentul cu o cameră.

Camera de baie pare mult mai spațioasă din contul oglinzilor unite. Unghiul de 90° dintre ele ne permite să ne admirăm din toate părțile fără a avea nevoie de vreo părere terță.

O transformare de excepție, nu-i așa?