Înlocuitori pentru blugi: pantaloni care vor fi la modă în primăvara și vara 2023

Sezon nou, tendințe noi.

Sezonul de iarnă se apropie de sfârșit și începem deja să ne pregătim garderoba pentru noul sezon de primăvară-vară. Pentru a crea o garderobă atemporală și versatilă, începem cu elementele de bază. Pantalonii sunt un astfel de element. Îi purtăm zilnic și de aceea trebuie să avem mai multe modele.

Iată care vor fi modelele de pantaloni care vor fi în tendințe în primăvara și vara 2023.

Iată cum putem înlocui blugii pentru a fi la modă în primăvara și vara 2023.

Pantaloni largi cu talie joasă.

În ultimii ani ne-am obișnuit cu pantalonii cu talie înaltă, care accentuează talia. Dar în acest an observăm că pantalonii cu talie joasă au apărut în colecțiile de primăvară 2023.

Pantaloni de piele.

Îmbrăcămintea și accesoriile din piele câștigă tot mai multă popularitate. Dacă doriți să fiți în pas cu moda, atunci pantalonii din piele nu ar trebui să vă lipsească din garderobă. Alegeți modele largi, care se combină perfect cu cizme cowboy sau mocasini.

Pantaloni din tricot.

Acești pantaloni comozi vor fi în top în noul sezon. Îi puteți purta ca set sau separat, atât prin casă, cât și pentru a merge la plimbare. Culorile neutre vă vor permite să adăugați accesorii originale și colorate.

Pantaloni colorați.

Pantalonii colorați cu imprimeu îndrăzneț sunt alternativa perfectă a blugilor. Printre varietatea de nuanțe, modele și imprimeuri, fiecare femeie va găsi perechea de pantaloni care se potrivește gustului și caracterului ei.

Îi puteți purta cu un tricou simplu sau cu o cămașă albă.

Stilul clasic.

Moda ne oferă posibilitatea de a include stilul masculin în ținutele noastre. Încercați o pereche de pantaloni comozi în care să vă simțiți comod pe parcursul zilei.