„Îngerii” zodiacului: nativii care sunt foarte buni la inimă.

Horoscopul spune că aceste zodii au suflet de înger și sunt capabile să facă bine. Din această categorie fac parte doar următoarele 3 zodii:

Balanță.

Acest semn zodiacal este înzestrat cu un suflet foarte bun. Ei încearcă să-i înțeleagă mereu pe cei din jur și le vor oferi mereu ajutorul și sprijinul necesar fără a aștepta ceva în schimb. Greutățile prin care trec cei din jur îi emoționează până la lacrimi și sunt foarte fericiți când pot fi de ajutor. Ei, pe lângă multe alte calități ale lor, detestă nedreptatea și luptă împotriva ei oriunde și oricând.

Sunt empatici, de aceea puteți fi siguri că veți găsi întotdeauna o vorba de încurajare. Pe lângă aceasta mai sunt înzestrați și cu darul de a observa și de a aprecia frumosul.

Vărsător.

Sunt înzestrați cu înțelepciune și răbdare și au o inimă foarte bună. Pot fi considerați pe bună dreptate drept vindecători ai sufletelor umane, deoarece se implică foarte des în acte de caritate și luptă pentru drepturile omului. Însă bunele lor intenții sunt motivul pentru care nu au timp să-și creeze propria familie, încearcă în mod constant să-i salveze ori să-i ajute pe alții și o vor face cu mare bucurie. Sunt înzestrați nu doar cu înțelepciune, ci și cu o intuiție foarte dezvoltată, fapt care-i ajută să evite problemele.

Aceste persoane înțelepte și raționale îi vor susține pe cei din jurul lor și le vor oferi sfaturi prețioase.

Pești. 

Și această zodie are intuiția foarte dezvoltată, fiind capabili să observe și să afle lucruri inaccesibile altora. Ei pot vindeca sufletele umane, le îndreaptă pe calea cea bună pentru a lua decizia corectă, pentru a-i face să descopere care este sensul vieții și să înțeleagă care este adevăratul lor scop, sunt niște îngeri păzitori.

Nu este deloc întâmplător faptul că mulți Pești aleg profesia de asistent social sau medical, oferindu-și dezinteresat propriul ajutor.

error: Content is protected !!