Infidelitatea nu întotdeauna înseamnă un sărut cu o altă femeie – 4 moduri de înșelare, care se manifestă și fără contact fizic.

Oamenii înșeală din diverse motive. Unora nu le ajung senzațiile tari, alții înșeală din răzbunare, iar alții se îndrăgostesc de alte persoane.

Infidelitatea partenerului nu înseamnă doar contactul fizic dintre două persoane în afara relației de bază. Care sunt celelalte acțiuni ale partenerului care pot fi considerate o trădare?


Iată care sunt cele 4 tipuri de infidelitate

1. Infidelitatea prin intermediul rețelelor sociale

Rețelele sociale au devenit parte integrantă a vieții noastre. Chiar dacă nu vedeți nimic rău în flirtul și corespondența „nevinovată” cu cineva de pe Internet, schimbul de replici și de imagini se numește tot infidelitate.

2. Infidelitatea emoțională

Una dintre cele mai comune și, în același timp, cele mai dramatice tipuri de infidelitate este cea emoțională. Puteți avea o aventură emoțională cu cineva, fără să conștientizați acest lucru. Vă implicați emoțional într-un mod mai intens decât cu persoana de alături astfel trădați încrederea partenerului de viață.

3. Infidelitatea prin absența partenerului

Obiectul trădării nu este neapărat o persoană. Partenerii aleg munca pe primul loc sau dedică prea mult timp unei pasiuni. A avea hobby-uri în afara relațiilor este absolut normal, dar nu ar trebui să ocupe majoritatea timpului liber.

4. Infidelitatea romantică

Dacă în cazul trădării fizice nu putem vorbi de sentimente, în acest caz se creează o strânsă legătură romantică. Se poate manifesta în moduri diferite: sub forma cuvintelor dulci, gesturilor frumoase. Trădarea în care sunt implicate sentimentele poate avea consecințe grave pentru relația dvs.

Bineînțeles, fiecare este liber să decidă dacă va ierta infidelitatea partenerului de cuplu.

Ce părere aveți? Scrieți-ne în comentarii!