Încredințați manichiura unui profesionist sau cum să-l alegeți pe cel mai bun

Manichiura făcută de noi se deosebește foarte mult de cea făcută de un profesionist. Până nu demult aproape fiecare femeie își făcea unghiile acasă. Acum lucrurile s-au schimbat, femeile au înțeles că este aproape imposibil să-și facă singure o manichiură îngrijită, de înaltă calitate și frumoasă. De aceea merg la profesioniști, care le ajută să obțină acest lucru. Pentru a ajunge la un meșter bun, însă, trebuie să ne programăm chiar și cu câteva săptămâni înainte. Un meșter bun ne va ajuta să găsim modelul perfect pentru unghiile și starea noastră de spirit.

Pe lângă colecțiile de haine stiliștii moderni acordă o mare atenție manichiurii la modă, deoarece un design de unghii selectat corespunzător nu numai că dă tonul întregului ansamblu, dar este și nota finală a imaginii unei femei.

Schimbările care apar în natură în diferite perioade ale anului și bogăția culorilor îi inspiră pe designerii de unghii să creeze niște idei uimitoare.

Modelele acestui sezon vă vor surprinde plăcut datorită originalității și frumuseții lor și vor oferi o oportunitate minunată de a experimenta.

Dacă în sezonul cald se pune accent pe straturile strălucitoare, atunci, odată cu sezonul rece specialiștii ne recomandă să acordăm atenție nuanțelor mai sobre.

Sunteți curioase să aflați care sunt modelele recomandate pentru această iarnă? Vă propunem câteva idei pentru inspirație.

1. Acest model este foarte original și versatil. 

2. În acest sezon se poartă unghiile în formă de migdală, de lungime medie.

3.

4.

5.

6.

7. Nu uitați de tehnologiile moderne precum french, ombre și negative space.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15. Dacă sunteți adepta minimalismului, vă sfătuim să acordați o atenție deosebită culorilor naturale.