Încetați să mințiți. Descoperiți cum este văzută frumusețea femeilor prin ochii bărbaților!

Femeile doresc să fie frumoase și iubite. Acest lucru este evident. Dar nu este clar de ce multe femei visează la dragoste, dar încep cu minciuna.

Văd femei tinere și mature și fiecare e frumoasă în felul ei, fiecare are farmecul ei.

Văd cum aceste femei nu-și acceptă frumusețea naturală și vor să devină mai bune, fiecare având percepții diferite în ceea ce privește frumusețea.

Își fac coafuri, își vopsesc fețele, își dezgolesc picioarele și nu-și dau seama, că șterg din frumusețea naturală.

Nu aștepta din partea Universului un prinț, dacă nu poți fi prințesă fără să minți.

Dacă vrei să pari ceea ce nu ești, vei atrage un bărbat, care va face exact lucrurile pe care le faci tu. Va fi fals și artificial. Nu fi vicleană și lumea nu îți va răspunde cu aceeași monedă.

Minciuna, poate că e un cuvânt poate prea dur, însă în spatele ei se află frica de a părea urâtă. Nu există femei urâte, cel puțin eu n-am întâlnit astfel de femei. Există doar cele, care încearcă să ne convingă de acest lucru.

Sunt urâtă, de aia privește cum mi-am vopsit buzele, genele, cum mi-am adâncit decolteul și mi-am dezgolit picioarele. Nu am nimic mai mult, toată atenția spre ecran: pe ecran este o publicitate strălucitoare, iar în spatele lui doar fire și praf.

La o femeie nu mă interesează niciodată picioarele sau silueta ei. Atracția se întâmplă la un nivel mult mai profund, interior, spiritual, mă atrage lumina interioară.

Un bărbat se îndrăgostește de naturalețe, de firea femeii, iar chipul și silueta ei trezesc admirația mai târziu.

Poeții slăvesc femeia cu talie subțire, buze pline și gene dulci. Bărbatul îndrăgostit va iubi la fel și femeia slăbuță și cea plinuță, și va fi surprins că a reușit să o iubească, pentru că era sigur, că nu era pe gustul său.

Cea mai frumoasă femeie pentru mine este femeia însărcinată. Nu-i pasă de lumea exterioară, gândurile și întreaga ei viață este îndreptată spre interior, la copilul ei, ea ascultă, își mângâie burta, merge încet, calcă fermecător de stângaci. Ea este conștientă de comoara pe care o poartă și emană feminitate. Atunci când văd femei însărcinate, bărbații se schimbă, devin mai puternici, mai responsabili. Acest lucru este evident și este foarte plăcut.

Partea mea preferată a corpului feminin este burta. O „movilă” moale, ușor rotunjită, misterioasă, ascunzând multe comori. De aici începe femeia, forța ei, atracția ei. Tocmai din această cauză practicile femeilor sunt legate de eliberarea tensiunii din abdomen, dansul buricului, respirația abdominală, etc.

O femeie matură creează polaritate și atrage energia masculină matură.

Noi, bărbații nu percepem frumusețea numai cu ochii. Ar fi prea plictisitor. Noi scanăm fiecare mișcare: întoarcerea capului, mersul, poziția genunchilor, vocea. Simțim grația. Ea nu poate fi copiată, cumpărată, învățată de la modele, care, apropo, au învățat manierismul, dar nu au grație. Grația este unică, fiecare femeie este înzestrată cu ea, dar ea poate fi ascunsă din cauza prejudecăților.

Stau într-o cafenea și urmăresc femeile din jurul meu. Văd femei drăguțe, simple, bine îmbrăcate, dar fără gust, machiate și nemachiate, le aud vocile subțiri sau din contra, au vocea mai joasă.

Îmi opresc privirea doar la o femeie și încerc să o privesc mai profund, încerc să-i descopăr caracterul.

Și o descopăr pe ea: femeia frumoasă. O văd atrăgătoare, blândă și profundă. Dacă vedeți astfel o femeie, atunci puteți iubi oricare femeie. Cu cât se ascunde mai puțin, cu atât este mai ușor să te îndrăgostești de ea.

Femeii îi este mai ușor decât bărbatului – ea nu trebuie să devină cineva, pentru că este suficient doar să fie și deja este împlinită, frumoasă. Bărbații sunt unicelulari, dar numai la prima vedere. Suntem atrași de ceea ce vedem, dar prețuim cu totul altceva. Bărbatul va descoperi frumusețea femeilor, dacă nimeni nu-l va încurca.

Pentru fiecare gen de frumusețe se va găsi un admirator, poet sau prinț potrivit. Nu trebuie să o arătați, să o expuneți sau să o falsificați. Este suficient doar să fiți naturale.