Încălțămintea la modă pentru primăvara anului 2020: 5 modele pe care ar fi bine să le procurați de pe acum.

Este timpul deja să ne gândim la ceea ce vom purta în această primăvara. Cinci modele de încălțăminte care vor fi în tendințe în 2020 au apărut deja în magazine, alegeți-le pe cele mai frumoase!

 Cizmele cazaci.

Acest model de cizme și botine este destul de versatil: le puteți purta cu blugi și pantaloni mulați pentru a adăuga o notă îndrăzneață unei imagini casual precum și cu rochii și fuste vaporoase.

În noul sezon acordați atenție pantofilor cu catarame metalice și cu decoruri originale!

Pantofi kitten-heels.

Datorită lui Audrey Hepburn fashionistele din întreaga lume au îndrăgit acest model de pantofi, care sunt foarte comozi și feminini.

Îi puteți purta la birou, veți avea un look romantic și elegant. Acest model de pantofi ar putea fi cel mai bun înlocuitor al loafers și adidașilor.

Botinele cu șireturi.

Acest model este unul original și îndrăzneț și se potrivește oricărei ținute: de la pantalonii trei sferturi până la rochiile în stil victorian.

Un alt avantaj incontestabil: șiretul alungește piciorul, iar culorile deschise vor oferi un efect incredibil!

Pantofii cu funde.

În primăvara anului 2019 fundele vor fi accentul principal al pantofilor și al sandalelor. Pentru a purta aceste modele minunate nu este deloc necesar să așteptați vreo ocazie specială, vor completa perfect un costum cu pantaloni sau cu o rochie elegantă.

Pantofii neon.

După o iarnă lungă și sumbră simțim nevoia de a purta niște culori mai aprinse! Optați pentru pantofii în culori neon: de la fucsia la oranj sau verde deschis.

Designerii afirmă că nu este cazul să ne fie frică de culori și să combinăm mai multe culori vii într-o singură ținută.

Ce părere aveți despre noile tendințe? Care model v-a plăcut cel mai mult?