Încălțăminte modernă pentru sezonul de vară 2018: tendințe și modele actuale

Capriciile modei se manifestă nu doar în sfera hainelor, dar și în cea a încălțămintei. Primăvara e pe sfârșite, iar pe podiumuri se prezintă deja modelele de încălțăminte pe care le vom purta în vara anului 2018.

Astăzi vă prezentăm o colecție de modele de excepție pe care le veți purta cu plăcere în această vară.

1. Clasicul negru

Sandalele negre rămân în topul clasamentelor. Acestea arată piciorul vizual mai mic, chiar dacă modelul presupune un toc masiv.

2. Satin regesc

Sandalele negre pot fi atât din piele, cât și din piele întoarsă, cât și din materiale textile. Un model de seară perfect este încălțămintea neagră din satin cu panglici și fundițe.

3. Un toc și o culoare neobișnuite

Vă place să ieșiți în evidență, optați pentru modele cu toc neobișnuit. Un contrast de culori va conferi încălțămintei o notă extravagantă.

4. Confort

Una dintre cele mai moderne tendințe ale verii 2018 este confortul. De aceea, vor fi extrem de populare modelele de sandale pe talpă joasă.

5. Talpă albă

Talpa albă reliefată a încălțămintei va fi hitul sezonului 2018. Încălțămintea propriu-zis poate fi atât de culori aprinse, cât și pastelate.

6. Print floral

Motivele florale sunt foarte populare. Sandalele cu imprimeu floral au un aspect spectaculos, proaspăt și romantic. Ele vor fi minunate în combinație cu o rochiță gingașă sau cu o fustă vaporoasă.

7. Balerini

Încălțămintea confortabilă poate fi foarte îndrăzneață și frumoasă. Spre exemplu, niște balerini de piele lăcuită cu un decor expresiv vor completa de minune orice ținută și veți avea picioare odihnite.

8. Culoare

Dacă trebuie să alegeți între două culori, alegeți-o pe cea mai intensă. Roșu aprins, albastru, verde sunt cele mai potrivite pentru încălțămintea de vară 2018.

9. Platformă

Dacă tocurile înalte vă obosesc, iar talpa plată nu vă place, atunci alegeți încălțămintea cu platformă. Este cea mai bună opțiune din punct de vedere al tendințelor acestei veri.

10. Stil sport

Sandalele cu talpă clasică în stil sport vor fi favoritele sezonului. Se asortează perfect cu rochii, sarafane, blugi, pantaloni scurți.

11. Decor

Da, la modă este încălțămintea frumos ornamentată. Nu este neapărat să fie un decor complicat. O combinație elegantă dintre textură și culoare va reda încălțămintei un aspect mult mai intens și mai original.

12. Strălucire

Încălțămintea cu un decor lucios sau din materiale lucioase va fi în top în această vară. O ținută specială poate fi completată cu o pereche de încălțăminte cu decor sofisticat. Acest tip de încălțăminte poate fi purtat cu cea mai simplă și modestă rochie.

13. Șnur

Acest element de decor este foarte actual. Cantitatea și culoarea șnurului poate fi diferită, totul depinde de preferințele dvs.

14. Transparență

Un alt must-have al sezonului. Poate fi transparent tocul, partea de deasupra sau alte detalii ale încălțămintei. Modelele de pantofi din materiale transparente vor fi și ele la mare căutare.

15. Aspect metalic

Încălțămintea și accesoriile din piele metalizată dau un plus de valoare ținutelor și vor face furori în 2018. Alegeți nuanțe de argintiu, auriu, arămiu.

Varietatea de modele, culori, printuri vă permite să alegeți perechea de încălțăminte preferată care se potrivește modului de viață și stilului dvs.