Încălțăminte la modă pentru primăvara și vara anului 2021: recomandările designerilor

Să vedem care vor fi tendințele sezonului de primăvară-vară 2021: mules cu vârf ascuțit, sandale colorate pe platformă și multe alte modele interesante.

Ultimul an s-a dovedit a fi deosebit de dificil și controversat pentru designeri, dar acest lucru nu i-a împiedicat să creeze noi colecții.

În această perioadă am început să prețuim mai mult confortul și nu mai încercăm ca înainte să ținem pasul cu tendințele. Cu toate acestea încălțămintea este în continuare accentul cheie al imaginii noastre. Alegeți modele colorate și, cu siguranță, nu veți da greș.

Iată care sunt tendințele acestui sezon:

Culoarea roz este din nou la modă.

1.

Nu vă limitați la o singură nuanță, alegeți fucsia sau o nuanță de parfait de căpșuni, care vor fi relevante în acest sezon.

2.

3.

4.

Slippers. 

Una dintre tendințele acestui sezon sunt slippers, practici și comozi. Nu este deloc surprinzător faptul că, în această perioadă, ținutele de casă i-au inspirat pe designeri.

Prin urmare în acest sezon vom purta cu îndrăzneală costume sau rochii elegante în combinație cu slippers.

5.

6.

7.

8.

Încălțăminte cu vârful ascuțit. 

Deși observăm pe podiumuri încălțăminte cu vârful pătrat, modelele cu vârfuri ascuțite s-au dovedit a fi pe placul publicului și al designerilor. Paleta de culori sau decorul nu sunt importante. Puteți alege o pereche de pantofi cu toc înalt într-o paletă naturală în stilul Max Mara ori sandale cu vârful ascuțit și tocuri mici în stil Valentino.

9.

10.

11.

12.

Platforme.

Dacă preferați încălțămintea cu toc înalt, există o alternativă mult mai practică și confortabilă: sandalele cu platformă. Dacă nu vă plac modelele neutre, aruncați o privire la modele extravagante precum cele propuse de Versace.

13.

14.

15.

16.

Toc jos. 

Pantofii cu toc mic și comod revin totuși în prim plan. Vă puteți inspira de la Chanel, Valentino sau Shi. Această înălțime este cât se poate de confortabilă și vă va permite să obțineți un look feminin, fără a vă îngrijora de confort.

17.

18.

19.

20.

Sandale practice.

Aici designerii ne oferă o varietate foarte largă. Tendința cheie va fi încălțămintea de la Teva și Birkenstock, decorată cu flori, broderii etc. O variantă mai neutră vor fi sandalele Dior, care vor arăta grozav atât pe plajă, cât și cu ținute urbane.

21.

22.

23.

24.

Flip-flops.

Flip-flops sunt în tendințe de mai mulți ani și se pare că se vor menține pe poziții și în acest sezon. Îi putem purta nu doar cu blugi și tricouri practice, ci și cu rochii feminine și costume de afaceri. Cele mai relevante sunt modele minimaliste într-o paletă neutră, care ne amintesc de moda anilor 90. Dacă vă place să experimentați, inspirați-vă de la Kenzo, care ne propune modele colorate cu vârf pătrat.

25.

26.

27.

28.