Încălțăminte la modă în sezonul primăvară-vară 2020. Vedeți modelele care vor fi în trend!

Modelele de încălțăminte în sezonul primăvară-vară nu doar surprind prin diversitate din punct de vedere stilistic, dar și prin originalitatea designului. Este imposibil să nu te îndrăgostești de aceste modele care vor completa perfect orice ținută!

Încălțămintea care va fi la modă în sezonul primăvara-vara 2020 se caracterizează prin diversitatea nuanțelor, imprimeuri și materiale. Vor fi în vogă pantofii din plastic, cu efect metalic, cu elemente decorative bogate, se va purta forma neobișnuită a tocului și, bineînțeles, stilul clasic. Designerii vin cu un număr uimitor de modele astfel încât fiecare femeie își va putea alege perechea de încălțăminte pentru sezonul primăvară-vară 2020.

Vă prezentăm 22 de modele moderne și frumoase care se vor purta în acest sezon:

Pantofii kitten heels

Pantofi eleganți, cu toc mini și subțire, vârful acoperit sunt cei mai versatili perechi de pantofi care sunt în trend în sezonul primăvara-vara 2020. Pot fi purtați cu blugi, cu rochii ușoare sau costume clasice.

Pantofii stiletto

În sezonul primăvara-vara 2020 nu renunțați la pantofii stiletto clasici. Acești pantofii sunt indispensabili în garderoba fiecărei femei. Pe lângă nuanțele clasice, optați pentru culori mai vibrante − roșu, albastru, galben, verde și chiar leopard.


Balerini

Sunt ideali pentru a vă simți confortabil întreaga zi și sunt la modă în sezonul primăvara-vara 2020. Sunt în trend balerinii cu vârful ascuțit și talpa subțire.

Pantofi din plastic

Pantofii transparenți se bucură de popularitate și în acest sezon. Sunt eleganți și originali și au avantajul de a scoate în evidență frumusețea piciorului.

 

Pantofi cu imprimeu floral

Optați pentru pantofi cu imprimeu floral în acest sezon! Puteți alege o broderie sau un material textil cu imprimeu floral.

Pantofi cu imprimeu animal

Pantofii cu imprimeu animal sunt în vogă în sezonul primăvară-vară 2020. Pe lângă imprimeul leopard și șarpe, sunt populare imprimeurile zebră și petele girafelor.

Pantofi cu panglici și curelușe

Acest model de încălțăminte se va număra printre preferatele femeilor în acest sezon. Panglicile se înfășoară deasupra gleznei și se privesc frumos pe picior. O noutate în moda acestui sezon o reprezintă sandalele în stil marinăresc.

 

 

 

Încălțămintea cu șiret

Încălțămintea cu șiret va fi în tren în acest sezon. Șiretul este practice, dar și un frumos și elegant element de decor.

Pantofi cu franjuri

Pantofii care vor face furori în noul sezon sunt pantofii decorați cu franjuri și sunt un must have!

Pantofii în culori metalice

Pantofii cu efect metalic rămân la modă și în acest sezon. Încălțămintea în tonuri metalice va aduce un plus de strălucire ținutelor.

 

Pantofii de tip mules

Pantofii de tip mules cu vârfurile ascuțite și acoperite, cu toc mic și confortabil, decorați cu broderii sau pietre, sunt vedetele sezonului.

Bocanci în stil masculin

Bocancii în stil masculine sunt una dintre opțiunile de bază în acest sezon.

Sunt stilați și se privesc foarte frumos.

Pantofii cu toc neobișnuit

Pe lângă tocul transparent designerii propun și forme neobișnuite și creative ale tocurilor. Ce părere aveți de tocul care are forma unei mingi? Acest model nu este doar îndrăzneț, ci foarte elegant și unic.

Pantofi decorați cu pietre strălucitoare

Pantofi decorați cu pietre strălucitoare vor arăta chic și vor atrage toate privirile.

 

Pantofi cu toc gros

Încălțămintea cu toc gros este comodă și ușor de purtat. Puteți opta pentru pantofi, botine, sandale cu toc gros.

Pantofii Oxford

Se bucură de popularitate în acest sezon datorită confortului, comodității, dar și datorită faptului că sunt foarte versatili. Se potrivesc perfect stilului stradal, dar pot fi purtați și la birou.

Pantofii loafers

Designerii vin cu o oferte generoase de modele de pantofi loafers pentru femei. Sunt clasici și eleganți.

Indiferent de încălțămintea aleasă, anul 2020 vine cu multitudine de modele de care să vă bucurați şi care vor completa ținutele dvs!