Încălțămintea anului: 10 modele pe care trebuie să le vezi!

Noile tendințe în lumea modei aduc și tipuri noi de încălțăminte. 10 dintre ele vi le prezintă redacția noastră în articolul de astăzi pentru a vă ajuta să găsiți varianta perfectă pentru stilul și gustul dvs.

Tipuri de încălțăminte modernă pentru femei

Slipperiвиды женской обувиAcești “șlapi” sunt foarte comozi! Iar pentru a nu fi confundați cu șlapii de cameră, căutați modele din piele, dantelă sau piele întoarsă, croșetate sau cu imprimeu.Birkenstock

виды женской обуви фото

Aceste sandale cu călcâiul descoperit arată ca încălțămintea ortopedică, dar deja de câteva sezoane sunt în topul preferințelor pentru încălțămintea de vară. Konrad Birkenstock, creatorul de încălțăminte ortopedică, nici nu-și putea imagina ce popularitate vor căpăta modelele sale după 100 de ani!

Stiletto

виды женской обуви названия и фото

Aceasta e clasică 100%. Dacă vă place încălțămintea practică și comodă, cu siguranță aveți deja cel puțin o pereche de pantofi stiletto, care creează un aspect elegant și rafinat.

Mules

виды женской обуви список с фото

Acești pantofi pot fi atât cu toc, cât și fără (ca slipperii). Călcâiul trebuie să fie neapărat descoperit, iar restul piciorul este practic acoperit în totalitate, fapt ce îi face mult mai comozi decât alte tipuri de șlapi sau sandale.

Oxford

виды женской обуви картинки

Acești pantofi clasici cu șireturi pot fi purtați atât în birou, cât și la o petrecere. Pentru sezonul de vară puteți înlocui modelele din piele cu cele din bumbac, denim sau piele întoarsă.

Brogy

виды женской обуви на лето

În esența aceștia sunt pantofi Oxford cu găuri pentru ventilarea piciorului. Pantofii brogy sunt potriviți pentru un stil serios, fiind o alegere perfectă pentru domnișoarele cărora nu le plac șlapii sau sandalele pentru sezonul de vară.

Espadrile

виды женской обуви названия

Acești papuci ai țăranilor spanioli au ajuns în apogeul popularității la scară mondială. Și nu e de mirare: espadrilele sunt foarte ușoare și comode chiar și în cele mai călduroase zile.

Loafer

модные виды женской обуви

Loaferii seamănă cu mocasinii, dar arată ceva mai elegant datorită tocului mic și designului elegant al părții de sus, fiind o alegere foarte bună pentru domnișoarele ce pun preț pe confort.

Monk

летние виды женской обуви

Acești pantofi clasici cu toc mic și cu cataramă amintesc de uniformele școlare, de aceea se asortează perfect cu fustele midi și cu gentuțele de tip ghiozdan.

Top-sider

виды женской обуви 2016 фото

Inițial aceștia au fost creați pentru yachting. Talpa albă plată și porțiunile de șiret pe lateral îi scot în evidență, conferindu-le un design deosebit și un aspect elegant.