Încălțăminte de primăvară pentru doamnele active de după 50 de ani, pe care o recomandă mai mulți stiliști

Încălțămintea este un element important al oricărei ținute.

Vă propunem în continuare câteva modele de încălțăminte pentru această primăvară.

Chelsea.

Acest model combină stilul masculin cu cel feminin. Datorită acestui fapt sunt ideale pentru o varietate de look-uri, de la clasice la boho.

Cizmele Chelsea au fost făcute pentru călărie pentru că cele obișnuite erau incomode, deoarece șireturile se blocau în etriere. Așa că s-au inventat cizme cu inserții elastice în loc de șireturi.

Chelsea sunt foarte versatile, le puteți purta cu blugi, cu pantaloni clasici, precum și cu fuste și rochii.

Botine.

Probabil că aveți deja o pereche de botine, deoarece vor fi populare în această primăvară.

Pentru fiecare zi ar trebui să alegeți botine cu un toc stabil, dar pentru o ieșire festivă puteți alege botine cu tocuri înalte și subțiri.

Botinele, precum cizmele Chelsea, pot fi purtate cu orice. Arată grozav cu rochii de stiluri diferite.

Oxford și derby.

Ambele modele sunt „împrumutate” din garderoba bărbătească și sunt foarte comode. Sunt similare ca aspect, dar au și câteva diferențe de design.

Există și un alt model de pantofi similari – brogues, care se disting prin prezența perforației decorative.

Toate aceste tipuri de pantofi arată grozav cu ținute clasice cât și casual.

Mocasini.

O altă versiune de pantofi care a fost creată inițial pentru bărbați. Acești pantofi sunt și mai comozi pentru că nu au șireturi sau elemente de fixare și se potrivesc bine cu haine clasice și casual.

Stiletto cu tocuri stabile.

Ne-am obișnuit cu faptul că pantofii stiletto au toc înalt, dar există și modele cu toc stabil de 4-5 cm înălțime. Asemenea pantofi arată elegant, se potrivesc cu orice haine – business, casual etc.

Principalul lucru este să alegeți un model cât mai comod.

Adidași.

De când adidașii au trecut din categoria sport în cea de zi cu zi multe femei au putut să le aprecieze confortul. Dacă trebuie să petreceți toată ziua în picioare, alegeți pantofi sport.

Pentru look-urile de zi cu zi ar trebui să cumpărați adidași în magazinele obișnuite, nu din cele sport. Modelele obișnuite și cele concepute pentru alergare sunt diferite. Primele sunt concepute pentru a oferi un nivel maxim de confort, iar celelalte pentru a reduce sarcina pe picioare și articulații atunci când alergați.

Cea mai versatilă opțiune sunt adidașii albi, care se potrivesc bine cu mai multe ținute. Dar puteți alege și o altă culoare.