Încălțăminte comodă fără tocuri cu platformă pentru această vară – 14 modele originale

Cum să îmbinați dorința de a vă plimba îndelungat în serile de vară și dorința de a purta pantofii cu toc? Foarte simplu! Alegeți sandale sau pantofi cu platformă: în această vară ei sunt la modă. Cu aceștia puteți să vă plimbați mult și confortabil.

1. Pe lângă confort, platforma se potrivește de minune pentru picioarele mai puțin perfecte. Platforma se potrivește pentru toate picioarele. Doamnelor mai în vârstă care vor să arate mai suplu, platforma este obligatorie.

2. Pentru încălțămintea cu platformă sunt valabile aceleași tendințe de modă ca și pentru cealaltă încălțăminte. Spre exemplu, culoarea metalic. O astfel d platformă este perfectă în combinație  cu piele albă și nu arată prea extravagant.

3. Culoarea neutră bej și pielea întoarsă se va potrivi atât pentru fuste, cât și pentru blugi de orice culoare. În plus, arată foarte bine pe picioarele bronzate.

4. Încălțămintea cu talpă de tip tractor își recapătă locul de cinste. De această dată astfel de sandale pot fi îmbrăcate atât cu ținute brutale, cât și cu fuste foarte feminine.

5. Decorurile metalice de tip curelușe și fermoare sunt foarte actuale.

6. Iar butoanele metalice pe barete fine sunt un chic adevărat!

7. Atât primăvara, cât și iarna culoarea clasică gri rămâne cea mai populară dintre toate. Acest tip de încălțăminte poate fi combinată cu fusta sau pantalonii preferați.

8. Albastrul închis modern poate să vă reamintească de denim, dar poate fi și, de exemplu, piele întoarsă. În special la încălțăminte.

9. În acest an motivele tradiționale în vestimentație și încălțăminte sunt foarte căutate. Espadrille cu talpă de sfoară vor fi cele mai populare.

10. Pentru întâlnirile oficiale și costumele business puteți purta espadrille de vară cu platformă și vârf închis.

11. Pentru odihnă optați pentru sandale cu vârful decupat pentru a demonstra pedichiura perfectă.

12. Nu au ieșit din modă nici sandalele cu barete lungi care subliniază picioarele perfecte.

13. Sandalele clasice cu o singură baretă sunt foarte feminine și originale, în special dacă sunt completate cu platformă.

14. O ținută albă de vară poate fi accentuată cu sandale roșii.

Alegeți încălțămintea cu platformă și savurați concomitent frumusețea și confortul!