Încă o dată despre hainele pe care nu mai vrei să le dezbraci… Elegant, simplu și pentru orice vârstă!

Este imposibil să nu vă placă stilul boem. Întrebați de orice reprezentantă a genului feminin și vă va spune că nu este nimic mai comod decât boho. Mulțimea de elemente texturate, materiale lejere și naturale transformă acest stil în favoritul amatoarelor de ținutele neobișnuite și confortabile.

Stilul boho în vestimentație

Stilul boem a apărut pe lume ca răspuns al glamour-ului plictisitor, reprezentând un amalgam de motive etnice, stil hippie și grunge.

Secretul ținutei perfecte în stil boho se ascunde în abilitatea de a combina ceea ce nu poate fi combinat: bocanci masivi și rochii vaporoase, bluze din dantelă și eșarfe masive.

Stratificarea și combinația materialelor de diferite texturi și culori face acest stil foarte neobișnuit și intens.

Într-o ținută boho puteți întâlni practic orice dantelă, in, flanelă, catifea, tricot, lână și bijuterii masive.

Rochia în stil boho este universală. Această piesă vestimentară poate fi purtată atât de femeile slabe, cât și de cele mai plinuțe.

Fusta maxi, care se aranjează perfect pe corp, este o haină indispensabilă pentru amatoarele stilului boho, deoarece aceasta poate fi combinată în foarte multe ținute.

Apropo, stilul boem se poartă nu doar vara, dar și în perioada rece a anului. Un pulover sau un cardigan oversize în combinație cu blugi evazați și o pălărie va atrage privirile nu doar ale bărbaților, dar și ale femeilor care vor admira stilul dvs. unic.

Dacă am amintit de pălării, vă spunem că acestea sunt un must-have pentru stilul boho. Fie de paie, fie din fetru, dar neapărat cu boruri largi.

Unul dintre elementele definitorii ale acestui stil lejer sunt fularele circulare masive sau șalurile supradimensionate. Acestea vă ajută să subliniați naturalețea și vaporozitatea stilului.

Vestimentația în stil boho este foarte comodă și inedită. Nu ezitați să încercați!