Înainte și după: 10 coafuri stilate pentru femeile de după 50 de ani

Cea mai simplă metodă de întinerire este o coafură potrivită.

Transformările doamnelor care decid să se schimbe sunt pur și simplu uimitoare.

Exemple de transformări stilate.

1. Această doamnă are părul ondulat, care pare dezordonat. Stiliștii i-au propus să-și îndrepte părul cu keratină pentru a nu fi nevoită să-l îndrepte zilnic și i-au ales o tunsoare stilată cu breton oblic. Culoarea părului nu a fost schimbată radical. După aceste transformări doamna arată minunat.

2. A doua femeie purta o tunsoare care îi descoperea fața, scoțându-i în evidență modificările legate de vârstă. Stiliștii i-au ales o tunsoare asimetrică cu breton și o nuanță mai deschisă care i-a reîmprospătat aspectul.

3. Această femeie, cel mai probabil, nu și-a schimbat coafura de mai mult timp. Stiliștii i-au sugerat să aleagă o tunsoare mai scurtă și să-i onduleze părul. Rezultatul este pur și simplu uimitor.

4. Și în acest caz forma tunsorii are un efect benefic. Cu o astfel de tunsoare fața pare mai feminină. Părul a căpătat o nuanță complexă și interesantă, care i se potrivește foarte bine.

5. Un alt exemplu de transformare reușită. Stiliștii i-au scurtat părul și au schimbat forma tunsorii și i-au schimbat cărarea, iar nuanța mai deschisă a reîntinerit-o considerabil.

6. Coafura anterioară era lipsită de expresivitate. Noua tunsoare și culoarea părului sunt ca un elixir al tinereții pentru această doamnă.

7. Coafurile netede nu sunt cea mai bună alegere pentru doamnele mature. Noua tunsoare i se potrivește de minune acestei doamne stilate.

8. Nici părul prins în coc nu este cea mai bună alegere pentru o femeie matură. Această tunsoare bob cu breton lateral și nuanța bogată o fac să arate cu cel puțin 10 ani mai tânără.

9. Femeilor care au purtat părul lung toată viața le este greu să se despartă de el. Dar trebuie să știți că nu este necesar să faceți o tunsoare foarte scurtă, puteți opta pentru una de lungime medie. Această femeie a ales o tunsoare asimetrică cu fire alungite la față, care o face mult mult mai tânără și mai atrăgătoare.

10. Un alt exemplu de întinerire. Această doamnă nu a vrut să se despartă de părul ei lung și i-au propus o tunsoare bob mai jos de linia umerilor. Dacă forma tunsorii nu s-a schimbat prea mult, atunci culoarea părului a devenit complet nouă.