Înainte să-ți mai dăruiești cuiva inima citește asta…

Niciodată nu accepta mai puțin decât meriți de fapt. Ai trecut o cale lungă înainte să ajungi acolo unde ești acum. Ai trecut prin atâta suferință, încât parcă nu ți-au mai rămas lacrimi.

Nu-i permite niciodată nimănui să îți ia ce ai mai bun, nu-i oferi puterea asupra slăbiciunilor tale. Înțelege profunzimea inimii tale și acceptă neajunsurile pe care le ai pentru a reuși să vezi frumusețea care se ascunde după cicatricile tale.

Nu-i permite niciodată lui să te cucerească fără luptă. Tu ai ridicat în jurul tău un zid de apărare, făcut din cioburile inimii tale frânte. Nu-i permite să distrugă aceste ziduri dacă nu ești sigură că el e decis să rămână acolo pentru totdeauna.

Nu-l lăsa să intre în inima ta dacă inima lui nu e la fel de pregătită.

Niciodată nu pierde somnul pentru cel ce își amintește de tine doar după miezul nopții, atunci când este plictisit și singuratic. Tu nu meriți o astfel de iubire.

Niciodată nu pierde timpul cu cel ce n-are timp pentru tine, căci el se va folosi de tine doar atunci când va vrea să-și umple plictiseala din suflet.

Niciodată nu cere atenția cuiva, căci ea nu trebuie cerută. Nu plânge din cauza celui ce nici măcar nu observă schimbările din zâmbetul tău.

Niciodată nu-ți irosi energia pe o relație instabilă cu un “salut” întâmplător și un “adio” nespus.

Niciodată nu te îndoi de capacitatea ta de a iubi, căci tu știi ce înseamnă să aștepți cu nerăbdare o dragoste adevărată, căci inima ta a fost frântă deja.

Niciodată nu te îndoi că meriți, ca și orice om, să iubești și să fii iubită. Nu te lăsa mințită, căci ai plătit un preț scump pentru asta în trecut.

Niciodată nu te grăbi, nu îți da acordul pentru “relații deschise”. Nu te subaprecia și nu subestima capacitatea ta de a iubit, pentru că numai tu ești responsabilă pentru fericirea ta.