În spatele tău sunt 7 generații – în fiecare suflare ai puterea tuturor strămoșilor tăi!

În Tine există câte o părticică din fiecare Strămoș al Tău! Fiecare dintre ei, au trăit pentru ca Tu să apari cândva. Strămoșul ți-a dat cel mai important lucru pe care l-a avut – Darul Vieții! Restul îl vei face singur. Viața este unicul Dar care nu depinde de noi, îl primim doar în Dar de la toți cei care au fost până la noi. Este un dar de neprețuit!

7 generații în spatele Tău – 128 de oameni arată ca aripile unei păsări. Unde zbori? Unde-ți direcționezi toată puterea? Ce scopuri atingi pentru gloria generației Tale mari și puternice?

De noi depinde doar ceea ce facem cu viața noastră, iar acest lucru este deja foarte important. Cât timp există viața, totul este posibil! Folosiți acest dar cu înțelepciune – pentru ceea ce cu adevărat vă doriți. Nu ignorați vocea propriei  inimii.

Chiar dacă uneori rămâneți singur, amintiți-vă câți strămoși sunt în spatele vostru. Cât de mândri sunt că continuă generația și cum fiecare dintre ei te-a înzestrat generos cu puterea lui, capacitatea de a rezista vieții, tot ceea ce învățase el însuși.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ei și întreaga generație, să trăiești pe deplin și să fii fericit. În fiecare suflare a vieții, a respirației tale este puterea și respirația tuturor strămoșilor Tăi. Ești ca o pasăre! Desfă larg aripile, ai multă încredere în viață, lăsați-o să intre, umpleți-vă cu aroma vieții și zburați. Zburați ușor și liber! Sunteți creați pentru fericire și dragoste!