În India se nasc destul de rar fete frumoase, dar când se întâmplă acest lucru, sunt de o frumusețe rară.

Buzele pline, părul negru, sănătos și strălucitor, tenul de culoare închisă: acestea sunt caracteristicile tipice ale indiencelor.

Nu este un secret faptul că fiecare națiune are propria sa idee despre frumusețe, chiar dacă frumusețea este un concept relativ, care se schimbă în timp.

Chiar dacă în India se nasc destul de rar fete frumoase, atunci când se întâmplă acest lucru acestea sunt de o frumusețe rară!

Care femei sunt considerate frumoase în India?

Aishwarya Rai.

Aishwarya Rai, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Bollywood, a reușit să cucerească și Hollywood-ul, fiind considerată, în 1994, drept cea mai frumoasă femeie din lume.

În timp ce desfășoară studiile în domeniul arhitecturii, Rai a început cariera în modelling. În 1994, la concursul Miss India, a câștigat locul al doilea, după Sushmita Sen. A câștigat titlul de Miss World în același an.

Frida Pinto.

Frida Pinto este o actriță indiană, cu rădăcini portugheze, care a apărut în filme americane și britanice. Ea a fost născuta și a crescută în Mumbai, India, și a decis, de la o vârstă destul de fragedă, că va deveni actriță. A fost îndrăgită de mulți după rolul său din filmul „Vagabondul milionar”.

Deepika Padukone.

Deepika este cea mai bine plătită actriță din India, premiile sale includ trei premii Filmfare. Ea figurează în listele cu cele mai populare personalități ale națiunii, iar Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2018.

Popularitatea tinerei actrițe a crescut odată cu filmul „Triplu X” , în care a jucat alături de celebrul actor Vin Diesel.