În Germania există niște pisici foarte frumoase, cu blana de culoarea ciocolatei

În Germania există niște pisici de o frumusețe rară. Ele diferă de alte pisici prin faptul că blana lor este neobișnuit de moale și de pufoasă, iar culoarea acesteia este uimitoare.

Aceste pisici minunate sunt adoptate de mici.

Toate pisicile de aici sunt de rasă pură, sunt foarte frumoase și au un caracter blând. Seamănă cu niște ursuleți de pluș.

Aceste pisici ne amintesc de ursuleți de jucărie atât prin culoare, cât și prin forma originală a ochilor. British Shorthair sunt deja de mai mulți ani câștigătoarele mai multor premii în timpul expozițiilor internaționale. Aceste creaturi minunate și pufoase vă vor cuceri într-o clipă.

De îndată ce veți lua pisoiul acasă, toată lumea va începe a se roti în jurul lui. Nu veți observa cum veți dori să reveniți cât mai devreme acasă pentru a-i da de mâncare și pentru a vă juca cu el.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. După ce veți aduce o asemenea pufoșenie acasă, veți dori să vă jucați încontinuu cu ea, să-i oferiți cea mai bună hrană și toată afecțiunea pe care o merită din plin. 

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Pisicile sunt niște animale de companie minunate. Acestea au caracter diferit, unele fiind mai timide, altele mai jucăușe și pline de ghidușii, dar toate au nevoie de atenție, îngrijire și dragoste.

Rasa British Shorthair este una dintre cele mai îndrăgite rase de pisici, cu un caracter şi un comportament blând, în ciuda aspectului lor robust, făcând parte din categoria felinelor medii spre mari. Aceste feline minunate au o atitudine aristocratică, rezervată, care le trădează temperamentul tipic britanic.

Vă plac aceste pisici? V-ar plăcea să aveți una acasă? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!