În această cafenea din Vietnam nu se permite să intrați în pantofi, deoarece sute de pești plutesc printre picioarele vizitatorilor

În orașul Ho Chi Minh, Vietnam, s-a deschis o cafenea neobișnuită, Amix Coffee, care, cu certitudine, îi va impresiona pe vizitatori și pe turiști. Pentru a intra în acest local toți oaspeții trebuie să-și scoată încălțămintea. Nu este vorba de nici un ritual sau de vreun obicei local, acest lucru se face doar pentru că în acest local special, înoată mai mulți peștișori decorativi.

Odată ce veți intra aici, veți vedea o sală obișnuită cu mese și scaune, iar pe podea plutesc diferite specii de pești. Oamenii îi pot admira, lua în mâini, mângâia, deoarece peștii nu se tem de vizitatori. Principala regulă pe care trebuie să o urmeze vizitatorii, este să nu hrănească peștii.

În orașul vietnamez Ho Chi Minh s-a fost deschis o cafenea neobișnuită unde peștii plutesc chiar pe podea.

Podeaua este un adevărat acvariu cu pești, apa având o adâncime de 25 de centimetri.

Vizitatorii sunt rugați să-și scoată încălțămintea și apoi să-și spele picioarele înainte de a intra în această cafenea.

Oricine se poate juca cu peștii, dar nu se permite, în nici un caz, ca aceștia să fie hrăniți, pentru că ar putea fi dăunător pentru ei.

Pentru ca peștii să se simtă bine și să fie sănătoși, apa trece printr-un triplu sistem de filtrare.

Este uimitor: în timp ce savurați ceașca de cafea, puteți admira peștișorii care vă gâdilă picioarele.

Dacă vă aflați în Vietnam, nu uitați să vizitați acest local minunat și relaxant.

Cum vă pare această idee? V-ar plăcea să vizitați acest local?